• 13 Ιουνίου, 2021

Μακελειό στη Ρωσία: Το πρώτο βίντεο μέσα από το σχολείο

 Μακελειό στη Ρωσία: Το πρώτο βίντεο μέσα από το σχολείο

Σοκάρουν οι εικόνες από το σχολείο στο Καζάν, όπου έγινε το πρωί, επίθεση 17χρονου ένοπλου, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους έντεκα άτομα.

Σύγχυση επικρατεί ως προς τον αριθμό των δραστών.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass μετέδωσε ότι στην ένοπλη επίθεση υπήρχε και δεύτερος δράστης, ο οποίος εξουδετερώθηκε.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών δύο μαθητές σκοτώθηκαν πέφτοντας από τα παράθυρα της τάξης τους για να σωθούν.

«Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει έναν έφηβο, ως ύποπτο για τους πυροβολισμούς στο σχολείο» δήλωσε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι ο ύποπτος είναι περίπου 17 ετών

.Mακελειό στην Ρωσία: Τουλάχιστον έντεκα νεκροί από ένοπλη επίθεση 17χρονου σε σχολείο – Πήδαγαν από τα παράθυρα για να γλυτώσουν

Σημειώνεται πως μετά τους πυροβολισμούς σημειώθηκε έκρηξη η οποία φαίνεται πως ήταν τόσο ισχυρή που κατάφερε να διαλύσει ολόκληρους τοίχους.

Ακόμη τέσσερα άτομα μεταφέρονται σε τοπικά νοσοκομεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο από τα νεκρά παιδιά πέθαναν αφού πήδηξαν από τα παράθυρα του σχολείου ώστε να σωθούν από τους πυροβολισμούς.

Την ίδια στιγμή, τουλάχιστον 20 ασθενοφόρα έχουν κινητοποιηθεί και τέσσερις άνθρωποι μεταφέρονται σε τοπικά νοσοκομεία.

https://twitter.com/i/status/1392028072858243073