• 26 Ιανουαρίου, 2022

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα – Τον σκότωσαν με δύο σφαίρες στο κεφάλι

 Μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα – Τον σκότωσαν με δύο σφαίρες στο κεφάλι

Η μαφιόζικη εκτέλεση έγινε στην είσοδο κατοικίας επί της οδού Δωδεκανήσου 14 στη Βούλα. Ο νεκρός είναι ηλικίας 50 ετών, αλλοδαπός, συγκεκριμένα Βέλγος έμπορος και άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από δύο σφαίρες που δέχθηκε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, την ώρα που ο Βέλγος βρισκόταν έξω από το σπίτι του, σταμάτησε δίπλα του μια μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Οι δράστες πυροβόλησαν με δύο σφαίρες στο κεφάλι το θύμα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας και τον εντοπισμό των δραστών. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα, πυροβόλησαν και εξαφανίστηκαν με ταχύτητα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για Βέλγο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον τομέα του Εμπορίου.

Η μαφιόζικη εκτέλεση πιθανότατα έγινε με ένα πιστόλι των εννέα χιλιοστών.

Να σημειωθεί πως περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν την Αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που απέκλεισαν την περιοχή ενώ στο σημείο της δολοφονίας μετέβη και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών.