• 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Mad Clip: Ερευνάται η εμπλοκή δεύτερου αυτοκίνητου στο μοιραίο τροχαίο

 Mad Clip: Ερευνάται η εμπλοκή δεύτερου αυτοκίνητου στο μοιραίο τροχαίο

Ο 34χρονος Mad Clip κινούνταν με το αυτοκίνητό του μάρκας Porsche στη λεωφόρο Αθηνών στη Βουλιαγμένη με κατεύθυνση προς τη Γλυφάδα. Το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, ενώ είχε περάσει το φανάρι του Λαιμού, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες που βρέθηκαν πριν λίγο στο σημείο, τουλάχιστον με 160 χιλιόμετρα.

Ξαφνικά το super – car άρχισε, όπως δείχνουν και τα αποτυπώματα των τροχών του στην άσφαλτο, να πλαγιολισθαίνει από την πλευρά του οδηγού, με τον γνωστό καλλιτέχνη να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να χτυπάει διαδοχικά στο κράσπεδο, στην κολώνα φωτισμού και να καρφώνεται σε δέντρο έξω ακριβώς από την εκκλησία της Αγίας Φανερωμένης.

Το γεγονός ότι το αυτοκίνητο μεγάλης ιπποδύναμης χτύπησε με το κεντρικό του κολωνάκι που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την πόρτα του οδηγού στο δέντρο είχε σαν αποτέλεσμα να διπλώσει στη μέση. Ακόμα και με μικρότερη ταχύτητα να κινούνταν το αυτοκίνητο και πάλι η ζημία θα ήταν τεράστια από την πρόσκρουση, καθώς το συγκεκριμένο σημείο θεωρείται από τα πιο ευάλωτα των αυτοκινήτων.

Κάποιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο Mad Clip ήταν σταματημένος με το αυτοκίνητό του στο φανάρι, καθώς είχε ανάψει κόκκινο. Όταν άναψε πράσινο τότε ο τραγουδιστής ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να βρει τραγικό θάνατο λίγα μέτρα πιο κάτω.

Ωστόσο όλα τα παραπάνω θα εξεταστούν λεπτομερώς τις επόμενες ώρες από τους αξιωματικούς της Τροχαίας .

  • Έτσι θα ερευνηθούν οι παράμετροι που θα αποδεικνύουν τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο δρόμο. Δηλαδή ακριβώς με πόσα χιλιόμετρα κινούνταν, αν στο τροχαίο εμπλέκεται κι άλλο όχημα κι αν η Porsche παρουσίασε κάποιο μηχανικό πρόβλημα που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει ο οδηγός της τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Παράλληλα θα ληφθούν καταθέσεις από τους φίλους του καλλιτέχνη με τους οποίους ήταν λίγη ώρα πριν το τραγικό δυστύχημα σε γάμο στην Βάρκιζα. Τέλος από την νεκροψία – νεκροτομή αλλά και από τις τοξικολογικές εξετάσεις θα ερευνηθεί ένα ο τράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Η σύγκρουση που μετέτρεψε το αυτοκίνητο σε μια άμορφη μάζα είχε σαν αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να βρει ακαριαίο θάνατο, καθώς τραυματίστηκε σε ζωτικά όργανα.