• 29 Νοεμβρίου, 2020

Μ. Κριθαρίδης: Με μία ακόμα αναδίπλωση της κυβέρνησης κλείνουν και τα σχολεία από τη Δευτέρα

 Μ. Κριθαρίδης: Με μία ακόμα αναδίπλωση της κυβέρνησης κλείνουν και τα σχολεία από τη Δευτέρα

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης, σημειώνει για την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, πως «δύο μόλις μέρες μετά τα όσα έλεγε πως δεν υπάρχει εισήγηση για το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων, ανακοίνωσε το κλείσιμο δημοτικών, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών».

Ο κ. Κριθαρίδης επισημαίνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση αναδιπλώνεται, ούτε όμως και η πρώτη φορά που η υπουργός Παιδείας αναιρεί τον εαυτό της, «καθώς ακόμα παλεύουν μέχρι και στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τις διαστάσεις των περιβόητων μασκών των σχολείων, ενώ επίσης ψάχνουμε και να βρούμε μία άλλη χώρα της Ε.Ε. που να αναφέρει έστω και κάτι για το περιβόητο κρασάρισμα του server της Cisco».

Το πρόβλημα όμως είναι, σύμφωνα με τον κ. Κριθαρίδη, ότι «και η απόφαση αυτή έρχεται ως απότοκο της έλλειψης προετοιμασίας και της εγκληματικής ολιγωρίας της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, που το μόνο που επιτελεί άριστα, είναι η εξυπηρέτηση της ολιγαρχίας». Αναμένουμε λοιπόν με πολύ ενδιαφέρον, καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Κριθαρίδης, «να δούμε πως θα λειτουργήσουν και αυτά τα τηλεμαθήματα».

Πηγή: ΑΜΠΕ