• 28 Νοεμβρίου, 2021

Λουλούδια και κεριά στο σημείο που σκοτώθηκε η 40χρονη ποδηλάτισσα

 Λουλούδια και κεριά στο σημείο που σκοτώθηκε η 40χρονη ποδηλάτισσα

Η τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά της 8 το πρωί, όταν φορτηγό παρέσυρε την 40χρονη Δήμητρα Ιορδανίδου, που κινούνταν με το ποδήλατό της

Λουλούδια και αναμμένα κεριά αφήνουν τις τελευταίες ώρες οι πολίτες στη συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου σήμερα το πρωί έχασε τη ζωή της η άτυχη ποδηλάτισσα, Δήμητρα Ιορδανίδου.

Η τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά της 8 το πρωί, όταν φορτηγό παρέσυρε την 40χρονη που κινούνταν με το ποδήλατό της και την έριξε κάτω από τις ρόδες του.

Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ωστόσο παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, αρχικά των διασωστών της Μονάδας του ΕΚΑΒ και ύστερα των γιατρών του νοσοκομείου, κατέληξε.

Η άτυχη ποδηλάτισσα ήταν γνωστή αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων, η οποία εργάζονταν σε φορέα, που ασχολείται με την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης. Η 40χρονη αθλήτρια είχε κατακτήσει δύο φορές την 3η πανελλήνια θέση και δύο φορές της 4η θέση στο Μαραθώνιο της Αθήνας, ενώ είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους μαραθώνιους της Στοκχόλμης και του Ναγκάνο στην Ιαπωνία. Πριν λίγα χρόνια σταμάτησε την ενασχόληση της με το μαραθώνιο και ασχολήθηκε με το τρίαθλο.