• 28 Νοεμβρίου, 2021

Λοβέρδος για Παπανδρέου: Απασχολούμαστε χωρίς λόγο για ένα θέμα που δεν θα υπάρξει

 Λοβέρδος για Παπανδρέου: Απασχολούμαστε χωρίς λόγο για ένα θέμα που δεν θα υπάρξει

Ο κύκλος των επαφών του Γιώργου Παπανδρέου με τους υποψήφιους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ολοκληρώθηκε και όπως διαφαίνεται, έχει λάβει τις αποφάσεις του για τη δική του υποψηφιότητα.

Από τη Ζάκυνθο, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε για τον πρώην πρωθυπουργό: «Είχαμε μια τηλεφωνική συνομιλία λίγων λεπτών, είμαστε συνάδελφοι και για πολλά χρόνια συνεργάτες αλλά για το θέμα που συνομιλήσαμε, η συζήτηση εξαντλήθηκε γρήγορα. Δεν είπα τίποτα παραπάνω από όσα έχω ξαναπεί πρόσφατα στην Χαλκίδα: αν θέλει να κατέβει είναι ευπρόσδεκτος, αν δε θέλει να μας το πει γρήγορα, γιατί απασχολούμαστε χωρίς λόγο για ένα θέμα που δε θα υπάρξει».

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, δήλωσε επίσης κατά την επίσκεψή του στη Ζάκυνθο, επόμενο σταθμό μετά το Καλέντζι Αχαΐας στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ: «Σήμερα είναι για μας, τα στελέχη, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ μια σπουδαία ημέρα, γιατί πριν από 40 χρόνια, στις 18 Οκτωβρίου, κερδίσαμε πανηγυρικά τις εκλογές και ανοίξαμε τον δρόμο για μια νέα Ελλάδα που θα περιελάβανε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους της μεσαίας τάξης ικανοποιημένους από τη ζωή τους και το μέλλον των παιδιών τους».

Το βράδυ της Δευτέρας (18/10/2021) ο κ. Λοβέρδος θα πραγματοποιήσει συνάντηση με φίλους του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης της Ζακύνθου.