Λιβαδειά: Πληροφορίες για σύγκρουση τρένων μέσα στο χιονιά

 Λιβαδειά: Πληροφορίες για σύγκρουση τρένων μέσα στο χιονιά

Απίστευτο θρίλερ με τρένο και 190 επιβάτες βρίσκεται σε εξέλιξη έξω από τη Λιβαδειά μέσα στο χιονιά. Κατά πληροφορίες υπάρχουν και τραυματίες.

Σοβαρή ταλαιπωρία για τους επιβάτες τεσσάρων αμαξοστοιχιών που έμειναν στο δρόμο σήμερα λόγω του χιονιά. Μάλιστα στη Λιβαδειά φαίνεται να υπάρχουν τραυματίες.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο lamiareport η αμαξοστοιχία που ξεκίνησε από την Αθήνα στις 12:22’ με προορισμό Λιανοκλάδι και Θεσσαλονίκη και ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Λιβαδειάς από πρόβλημα στη ”μάσκα” της.

Μεταξύ του μεγάλου όγκου χιονιού, φαίνεται ότι υπήρχαν κι άλλα αντικείμενα όπως δέντρα και πέτρες που προκάλεσαν ζημιά στην αμαξοστοιχία, όπως και σε μέρος του δικτύου, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας, δεύτερο τρένο χτύπησε με το πρώτο και υπήρξαν τραυματίες, ενώ φαίνεται να έπεσε η οροφή βαγονιού.

Αναπόφευκτο ήταν να ”κολλήσει” και η αμαξοστοιχία που αναχωρούσε κανονικά στις 15:22’ από Αθήνα αλλά δεν μπορούσε να παρακάμψει το προπορευόμενο τρένο μιας και τα προβλήματα από τον όγκο του χιονιού και τα σπασμένα δέντρα εντός της Βοιωτίας ήταν και στις δύο γραμμές.

Θύματα της κακοκαιρίας, έπεσαν ακολούθως και οι αμαξοστοιχίες intercity που κατέβαιναν αντίστοιχα από Θεσσαλονίκη.

Βαγγέλης Μαρινάκης