• 14 Ιουνίου, 2021

Ληστεία στη Μύκονo: Χτύπησαν και έκλεψαν πανάκριβο ρολόι από επιχειρηματία

 Ληστεία στη Μύκονo: Χτύπησαν και έκλεψαν πανάκριβο ρολόι από επιχειρηματία

Θύμα άγριας επίθεσης ληστών στη Μύκονο έπεσε γνωστός επιχειρηματίας. Συμμορία Γάλλων που αρπάζει ακριβά ρολόγια, του επιτέθηκε σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Μυκόνου και αφού τον γρονθοκόπησε του πήρε από το χέρι ένα πανάκριβο ρολόι αξίας 103.000 ευρώ.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Μυκόνου, στους Μύλους. Ο γνωστός επιχειρηματίας, που έχει έδρα σε χώρα της Βόρειας Ευρώπης και δραστηροποιείται στον τομέα της ένδυσης, είδε ξαφνικά να τον πλησιάζουν δύο άτομα που μιλούσαν γαλλικά.

Ο ένας σήκωσε το χέρι και του φώναξε «high 5», αιφνιδιάζοντας τον. Έδειχναν φιλικοί και ασυναίσθητα ο επιχειρηματίας, σήκωσε και εκείνος το χέρι του για να χαιρετήσει τον «φιλικό» τουρίστα.

Δίχως να προλάβει να αντιδράσει, δέχτηκε επίθεση από τον δεύτερο, ο οποίος οόρμησε και άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο, την ίδια ώρα που ο συνεργός, του άρπαξε το πανάκριβο ρολόι του. To σκηνικό κράτησε μόλις λίγα λεπτά. Οι δράστες μετά τη ληστεία εξαφανίστηκαν στα στενά του νησιού.

Το θύμα απευθύνθηκε στις αρχές, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησαν λίγες ώρες αργότερα στη σύλληψη ενός Γάλλου, που θεωρείται ότι ήταν ο τσιλιαδόρος της συμμορίας και ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα της Σύρου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν συνολικά 4, με τους υπόλοιπους τρεις να έχουν ήδη διαφύγει από το νησί.