• 4 Δεκεμβρίου, 2021

Λάρισα: 27χρονη από το Κονγκό κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από τέσσερις άνδρες

 Λάρισα: 27χρονη από το Κονγκό κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από τέσσερις άνδρες

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση νοσηλεύεται 27χρονη γυναίκα από το Κονγκό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Η γυναίκα που ζει στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο Λάρισας κατήγγειλε, πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερα άτομα, τα οποία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους της επιτέθηκαν και αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη τους την άφησαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κάτω από γέφυρα, δίπλα στην Εθνική οδό, όπου βρέθηκε ώρες αργότερα από ομοεθνή της που την αναζητούσε.

Ηλιόπουλος: Ο Οικονόμου αντί για χυδαιότητες να μας πει πόσοι έχασαν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία η γυναίκα, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών υπήρχε η αίσθηση, πως οφείλονταν σε προβλήματα υγείας, που αντιμετωπίζει η ίδια, ωστόσο όταν ανέκτησε τις δυνάμεις της, κατήγγειλε τον βιασμό της στους γιατρούς.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, που έχει προχωρήσει στην συλλογή γενετικού υλικού από το σώμα και τα ρούχα της γυναίκας και από την περιγραφή της θα προχωρήσουν στην αναζήτηση των δραστών.

Πηγή: ertnews.gr