• 1 Δεκεμβρίου, 2021

Λαμία: Επεισόδιο με ανεμβολίαστους επιβάτες σε αμαξοστοιχία

 Λαμία: Επεισόδιο με ανεμβολίαστους επιβάτες σε αμαξοστοιχία

27 αλλοδαποί μπήκαν στην αμαξοστοιχία στον Παλαιοφάρσαλο με τους επιβάτες να ζητούν να ελεγχθούν για πιστοποιητικά Covid – Αστυνομικοί ακινητοποίησαν την αμαξοστοιχία στο Λιανοκλάδι, όπου διαπιστώθηκε πως οι αλλοδαποί δεν είχαν πιστοποιητικά και άδεια παραμονής στη χώρα

Επεισόδιο με παράτυπους μετανάστες, σημειώθηκε την Τρίτη το απόγευμα σε αμαξοστοιχία intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Αποτέλεσμα ήταν το τρένο να ακινητοποιηθεί για περισσότερες από δύο ώρες στο σταθμό Λιανοκλαδίου προκειμένου να κατεβούν οι αλλοδαποί και να προσαχθούν για τα περαιτέρω στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, 27 αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, επιβιβάστηκαν στην αμαξοστοιχία στον Παλαιοφάρσαλο με προορισμό την πρωτεύουσα. Οι υπόλοιποι επιβάτες ζήτησαν τα συγκεκριμένα άτομα να ελεγχθούν για τα προβλεπόμενα υγειονομικά πιστοποιητικά και προκλήθηκε αναστάτωση.

Όταν η αμαξοστοιχία έφτασε στο Λιανοκλάδι, ακινητοποιήθηκε και ανέλαβαν δράση οι αστυνομικοί, που διαπίστωσαν ότι οι αλλοδαποί όχι μόνο δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid, αλλά ούτε άδεια εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.

Και οι 27 προσήχθησαν στο Τμήμα, ενώ το τραίνο από τις 17:35 που έπρεπε να αναχωρήσει για Αθήνα, ξεκίνησε λίγο πριν τις 19:45!