• 9 Δεκεμβρίου, 2021

Κύρτσος: Να επιστρέψει ο Τσιόδρας με ομάδα “κοινής αποδοχής”- “Με 80 νεκρούς, η τωρινή πολιτική δεν καλύπτει τις ανάγκες”

 Κύρτσος: Να επιστρέψει ο Τσιόδρας με ομάδα “κοινής αποδοχής”- “Με 80 νεκρούς, η  τωρινή πολιτική δεν καλύπτει τις ανάγκες”

Την επιστροφή του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα στο επίκεντρο των αποφάσεων για την πανδημία που ξεφεύγει από κάθε έλεγχο προτείνει ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα εντείνει την κριτική του σχετικά με τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Μιλώντας στον Realfm και στην εκπομπή των Σεραφείμ Κοτρώτσου και Πάνου Αμυρά, ο ευρωβουλευτής έκανε μάλιστα ένα παραπάνω βήμα προσεγγίζοντας την εισήγηση του ΣΥΡΙΖΑ, προτείνοντας να πλαισιωθεί ο κ. Τσιόδρας με τρείς επιστήμονες “κοινής αποδοχής” και να εισηγούνται μέτρα στην κυβέρνηση αλλά και να αναλάβουν την ενημέρωση, δεδομένου ότι ο καθηγητής είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου στην πρώτη φάση της πανδημίας.

Ο κ. Κύρτσος συμφώνησε μάλιστα και με την πρόταση του Δημήτρη Παπαδημούλη για εστιασμένη υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, αν και όπως είπε υπάρχουν πρακτικά προβλήματα που αποτρέπουν και άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Με αναρτήσεις του στο Twitter ο ευρωβουλευτής συνέχισε τις “παροτρύνσεις” του με σαφώς κριτική διάθεση: