• 30 Ιουλίου, 2021

Κυνηγός UFO μοιράστηκε βίντεο από live μετάδοση της NASA και έγινε χαμός από “ουφολόγους” (vid)

 Κυνηγός UFO μοιράστηκε βίντεο από live μετάδοση της NASA και έγινε χαμός από “ουφολόγους” (vid)

Ενας τηλεθεατής όταν παρακολουθούσε σε Live Streaming πλάνα της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) και συγκεκριμένα, ο κυνηγός UFO «Mr MBB333» μοιράστηκε στο YouTube ένα στιγμιότυπο που είχε τραβήξει παρατηρητής του διαστήματος το Σάββατο 3 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Στο εν λόγω στιγμιότυπο διακρίνονται αντικείμενα που μοιάζουν με σφαίρες να κινούνται μπροστά από την κάμερα.

Ο «Mr MBB333» δημοσίευσε την ανακάλυψη αυτή, λέγοντας:

  • «Αυτή είναι μια λήψη από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό πάνω από τον Νότιο Ατλαντικό, περίπου στις 8.30 π.μ. Δέκα άγνωστα αντικείμενα ταξιδεύουν γύρω από τον διαστημικό σταθμό, πάνω από τον πλανήτη Γη.»

Το βίντεο ώθησε τους θαυμαστές των UFO να μπουν στη ζωντανή ροή του ISS και στη συνέχεια να μοιραστούν τις σκέψεις τους και όπως είναι λογικό, ακολούθησε το… αδιαχώρητο!

Μετά την κυκλοφορία αυτού του βίντεο, οι συνωμοσιολόγοι έκαναν «πάρτι» με πιο χαρακτηριστικά να είναι σχόλια «ουφολόγων» που πανηγύριζαν που οι θεωρίες τους επιβεβαιώνονται (αν και ο καθένας πρεσβεύει κάτι διαφορετικό).

Κάποιος είπε: «Μόλις έλεγξα τις κάμερες του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού και αυτά τα μικρά στίγματα είναι ακόμα εκεί». Ένας άλλος έγραψε: «Μου φαίνεται ότι πρόκειται για μια σειρά από ανιχνευτές Black Knight».

  • Black Knight: Πρόκειται για μία θεωρία που θέλει να υπάρχει ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο σε τροχιά γύρω από τη Γη, το οποίο είναι «αόρατο» στα γυμνά μάτια και του οποίου την ύπαρξη η NASA γνωρίζει και καλύπτει. Οι ανιχνευτές Black Knight είναι ουσιαστικά μικροσκοπικοί δορυφόροι αυτού του μεγάλου σκάφους.

Αλλοι πάλι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι κάποια προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη συλλογή δεδομένων. Τον περασμένο μήνα, ο ερευνητής Graham είχε εντοπίσει αρκετές μυστηριώδεις «σφαίρες» που πετούσαν και τις «έπιασαν» κάμερες του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού κατά τη διάρκεια μιας Live μετάδοσης, ανέφερε η Daily Star. Τους συνέλαβε σε ένα βίντεο και τους έπαιξε σε αργή κίνηση, σχολιάζοντας: «Φάνηκε να είναι τέλεια σφαιρικά, παρόμοια με άλλα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που έχουν εντοπιστεί σε όλους τους ουρανούς της Γης. Είναι πολύ φωτεινά, κάτι που μπορεί να οφείλεται σε κάποιο είδος μηχανικού φωτισμού».