• 21 Οκτωβρίου, 2020

“Κυανόκρανος”… ο Καλαφάτης πριν “σφαχτούν” Οικονόμου – Βλάχος

 “Κυανόκρανος”… ο Καλαφάτης πριν “σφαχτούν” Οικονόμου – Βλάχος

Σύμφωνα με τη στήλη «Θεωρείο» της εφημερίδας «Καθημερινή», υπήρξε δημόσια επίθεση του Βασίλη Οικονόμου στον Γιώργο Βλάχο, για μία τροπολογία που αφορά τους κατοίκους της Σαρωνίδας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κ. Βλάχος φέρεται να ήταν έτοιμος για μετωπική, αλλά προτίμησε τη θεσμική οδό. Δηλαδή, συνομίλησε με τον κ. Καλαφάτη και του μετέφερε τη δυσαρέσκεια πως δεν γίνεται να εκδίδει ανακοίνωση με αιχμές εναντίον συναδέλφου του.

Κάπως έτσι το θέμα έπεσε και δεν πήρε πολεμικό χαρακτήρα…

Η επίμαχη ανακοίνωση του Βασίλη Οικονόμου (7/10/2020):

«Η λύση θα δοθεί από την κυβέρνηση της ΝΔ για Σαρωνίδα και Λαυρεωτική»

«Την νομοθετική πρωτοβουλία την έχει πάντα η κυβέρνηση και όχι μεμονωμένα ο κάθε βουλευτής. Με σεβασμό στους θεσμούς αλλά και στην αγωνία των συμπολιτών μας στους δήμους Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, και χωρίς διάθεση εντυπωσιασμού και ψηφοθηρίας, κατέθεσα τροπολογία 498/54/7-10-2020 με την οποία ζητώ την παράταση στην ήδη δοθείσα αναστολή εξέτασης των ενστάσεων για τα ζητήματα που έχουν προκύψει στο κτηματολόγιο. Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί ο χρόνος να έρθει άμεσα στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπ. Οικονομικών που θα λύσει με δίκαιο και οριστικό τρόπο εκκρεμότητες προηγούμενων ετών χωρίς να ταλαιπωρούνται στο μεσοδιάστημα σε δικαστικές αντιδικίες οι πολίτες. Κροκοδείλια δάκρυα από αυτούς που ανέχονταν αυτές τις εκκρεμότητες επί χρόνια χωρίς να κάνουν τίποτα (oύτε καν μια ανακοίνωση) είναι ενδεικτικά του υποκριτικού ενδιαφέροντός τους. Η κυβέρνηση θα λύσει την υφιστάμενη εκκρεμότητα και δεν θα καταφύγει σε σοφίσματα και υποκριτικές παλινωδίες».