• 25 Σεπτεμβρίου, 2021

“Κτήμα Μαργαρίτα”: Πωλείται το εξοχικό των Παπανδρέου έναντι 1,8 εκ. ευρώ

 “Κτήμα Μαργαρίτα”: Πωλείται το εξοχικό των Παπανδρέου έναντι 1,8 εκ. ευρώ

 Πωλείται Tο πολυτελές ακίνητο της οικογένειας Παπανδρέου στην Αλμυρή Κορινθίας.

Γνωστό μεσιτικό γραφείο έχει αναλάβει να βρει αγοραστή. 

Η σχετική αγγελία είναι ήδη αναρτημένη στο Διαδίκτυο και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν και επί του πρακτέου δεν αφορά παρά μόνο τους έχοντες. Σύμφωνα με την αγγελία, το «Κτήμα Μαργαρίτα» πωλείται προς 1.800.000 ευρώ, τιμή η οποία απευθύνεται σε οικονομικά ευκατάστατους Έλληνες, Ευρωπαίους, Κινέζους και οποιονδήποτε άλλο γοητεύεται από την ιδέα να αποκτήσει πολυτελή εξοχική κατοικία σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας και ταυτόχρονα να ζήσει εκεί που πέρασε μεγάλο μέρος του βίου της η οικογένεια Παπανδρέου.

Τσαρούχας: Η ανάρτηση-φωτιά για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Εσωτερικο1

Η αγγελία πώλησης

Στην περιγραφή της αγγελίας ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να διαβάσει όλα όσα διαθέτει η βίλα της κυρίας Παπανδρέου, συν τη δυνατότητα που αποκτά να χτίσει επιπλέον κατοικίες και να τις εκμεταλλευτεί. Συγκεκριμένα, η αγγελία πώλησης αναφέρει: «Σε απόσταση 50 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας και σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, η ιδιοκτησία αυτή επιφανείας 7.461 τ.μ. βρίσκεται στις παρυφές ενός οικισμού με καταστήματα και εστιατόρια και πάνω σε μια υπέροχη παραλία με άσπρα βότσαλα και τιρκουάζ νερά.

Πισινα1

Η πισίνα με τον νυχτερινό φωτισμό αποτελεί σημείο συγκέντρωσης τους καλοκαιρινούς μήνες
Η βίλα είναι επιφανείας 154 τ.μ. και αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, μια άνετη κουζίνα, ένα πατάρι-χαγιάτι με μπάνιο και ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με τζάκι και ensuite μπάνιο. Ενας ανεξάρτητος οικίσκος 25 τ.μ. με σαλόνι, υπνοδωμάτιο, kitchenette και μπάνιο συμπληρώνει τους εσωτερικούς χώρους. Μια ωραιότατη πισίνα αποτελεί το σημείο συγκέντρωσης τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ υπάρχουν δύο μπάνια και ημιυπαίθριοι χώροι για εξωτερικά καθιστικά και τραπεζαρίες. Ο κήπος είναι φυτεμένος με ώριμα δέντρα και μεσογειακά φυτά και βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την παραλία. Το κτήμα το οποίο έχει πρόσοψη περίπου 100 μέτρα στον δρόμο και 100 μέτρα στην παραλία μπορεί να χωριστεί σε εννέα οικόπεδα το καθένα εκ των οποίων κτίζει 400 τ.μ. δίνοντας τη δυνατότητα σε κατασκευαστές να εκμεταλλευτούν συνολικά 3.600 τ.μ. δόμησης. Πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία αγοράς ενός ακινήτου το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μόνιμη ή παραθεριστική βίλα είτε και για κατασκευή επιπλέον κατοικιών».

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.