• 18 Ιουνίου, 2021

Κρήτη: Το τελευταίο αντίο στην Γλυκερία – Διοικητής ΠΑΓΝΗ: “Δεν μπορούσα να φανταστώ την τραγική εξέλιξη”

 Κρήτη: Το τελευταίο αντίο στην Γλυκερία – Διοικητής ΠΑΓΝΗ: “Δεν μπορούσα να φανταστώ την τραγική εξέλιξη”

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 44χρονη Γλυκερία Μανουσάκη, η οποία έχασε τη μάχη με τη ζωή kατόπιν εγκεφαλικής αιμορραγίας που εμφάνισε μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Astrazeneca.

Η άτυχη 44χρονη μητέρα τριών παιδιών άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τον σύζυγο της να δίνει την υπόσχεση να διερευνήσει σε βάθος τις συνθήκες κάτω από της οποίες έχασε τη ζωή της.

Η κηδεία της Γλυκερίας θα γίνει  σήμερα στις 4μ.μ. στη Λοχριά Αμαρίου, ενώ η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 2.30μ.μ.

Σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί, ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, εξέφρασε την θλίψη του για την τραγική κατάληξη, λέγοντας πως ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και δυστυχώς οι ελάχιστες ελπίδες για να επανέλθει η εγκεφαλική λειτουργία της άτυχης γυναίκας δεν έγιναν πράξη.

“Ελπίζω να μην έχουν ήσυχη συνείδηση αυτοί που αποφάσισαν την χορήγηση AstraZeneca ” – Δήλωση του συζύγου της 44χρονης

Όπως είπε ο κ. Χαλκιαδάκης, είχε συναντήσει την 44χρονη την μέρα που έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο και ειλικρινά δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγική εξέλιξη.

Συμπλήρωσε επίσης πως έχει μιλήσει και με τον σύζυγο της, ο οποίος μάλιστα όχι μόνο δεν είναι από τους αρνητές του εμβολιασμού, αλλά αντίθετα προσπαθούσε να πείσει και όσους είχαν ενδοιασμούς ότι θα πρέπει να εμβολιαστούν.