• 29 Οκτωβρίου, 2021

Κρήτη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 17χρονου Ματθαίου

 Κρήτη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 17χρονου Ματθαίου

Μεσα σε κλίμα οδύνης, ντυμένοι ολοι στα μαύρα, συγγενείς και φίλοι του 17χρονου Ματθαίου που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μαζί με τον 21χρονο φίλο του Έρντι, είπαν το τελευταίο αντίο στο παλικαρι που χάθηκε τοσο άδοξα,με δάκρυα στα μάτια τους.

Τα δυο παιδιά βρήκαν τον θάνατο όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 21χρονος ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα, στο Πολύδροσο Ηρακλείου.

Η οικογένεια αδυνατεί να πιστέψει πώς χάθηκε έτσι ξαφνικά ο 17χρονος, ενώ την ίδια στιγμή, ξυπνούν μνήμες από τον χαμό του θείου του, Ματθαίου Καραγιαννάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με φίλους του πριν από 20 χρόνια, στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Προφήτη Ηλία – Ηρακλείου, επιστρέφοντας από γλέντι.

Ο αδερφός του για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου αδερφού του, είχε δώσει το όνομα «Ματθαίος» στον γιο του. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το τραγικό παιχνίδι της μοίρας… Είκοσι ολόκληρα χρόνια μετά, το παιδί του έφυγε σε τροχαίο όπως ο αδερφός του.

 

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, η σορός του 21χρονου Έρντι θα μεταφερθεί στην Αλβανία προκειμένου να ταφεί δίπλα στον πατέρα του.