• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Κρήτη: Πήγε η Αστυνομία σε σχολείο για επεισόδιο με γονείς και δασκάλους

 Κρήτη: Πήγε η Αστυνομία σε σχολείο για επεισόδιο με γονείς και δασκάλους

Δεν έλειψαν τα επεισόδια σε σχολεία την πρώτη μέρα του έτους με αφορμή τα μέτρα για τον κοροναϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, επεισόδιο για το οποίο χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία έγινε σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου, όπου οι γονείς ενός μαθητή έκαναν φασαρία γιατί δεν επετράπη στο παιδί τους να μπει στο σχολείο χωρίς self test.

Όπως αναφέρεται από αστυνομικές πηγές, κατά την είσοδο όπου γίνονται έλεγχοι οι γονείς είπαν ότι δεν έχει κάνει αλλά ούτε και πρόκειται να κάνει το παιδί τους το self test και όπως ήταν αναμενόμενο δεν επετράπη η είσοδος. Μάλιστα τονίζεται ότι οι γονείς μπήκαν στην αυλή χωρίς μάσκα ζητώντας το παιδί τους, να είναι στον αγιασμό.

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Παπανικολάου: Αποκάλυψε πως πάσχει από τον σύνδρομο Άσπεργκερ

Οι δύο γονείς φέρονται να απείλησαν τη διευθύντρια, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, άρχισαν να φωνάζουν και εμπόδιζαν τη διαδικασία. Oι ίδιοι οι γονείς ενημέρωσαν την Αστυνομία, θεωρώντας σωστό το παιδί τους να μπει στο σχολείο χωρίς να έχει υποβληθεί σε self test, παρά το γεγονός ότι η διευθύντρια προσπαθούσε επί ώρα να τους ηρεμήσει εξηγώντας τους κανονισμούς και καλώντας τους να αποχωρήσουν χωρίς να δημιουργηθεί επεισόδιο.

Τελικά οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν για απειλή κατά της επικεφαλής του σχολείου και για διατάραξη της ομαλής λειτουργίας.