• 15 Οκτωβρίου, 2021

Κρήτη: Κυνήγησε και τραυμάτισε στο κεφάλι κτηνοτρόφο

 Κρήτη: Κυνήγησε και τραυμάτισε στο κεφάλι κτηνοτρόφο

Σοβαρό επεισόδιο στη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας αγροτοκτηνοτρόφος, ηλικίας περίπου 40 ετών απασχολεί από το Σάββατο (09/10) το βράδυ την Αστυνομία στη Μεσαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, κάτοικος χωριού της περιοχής τραυμάτισε είτε με μαγκούρα είτε με τσιμεντόλιθο, όπως εκτιμάται, έναν συγχωριανό του για λόγους που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί. Κι αυτό γιατί μέχρι και χθες, όπως λένε οι πληροφορίες του creta24, το θύμα της επίθεσης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και δεν είχε δώσει κατάθεση, κάτι που αναμένεται να γίνει μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί.

Μαντλίν – “Αυτός είναι ο δολοφόνος της” – Οι γερμανικές αρχές είναι πλέον 100% σίγουρες

Οι περιγραφές που δόθηκαν σε αστυνομικούς από άτομα που φέρονται να ήταν μπροστά στο επεισόδιο είναι σοκαριστικές. Ο δράστης, ο οποίος είναι γνώριμος των Αρχών, κυνήγησε το θύμα και το τραυμάτισε πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Το κυνηγητό και ο τραυματισμός σημειώθηκαν στο κέντρο του χωριού, έξω από την εκκλησία και μάλιστα ώρα που βρίσκονταν άνθρωποι έξω από τα σπίτια τους. Γι’ αυτό το λόγο θα αναζητηθεί και το υλικό από κάμερες για να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε και εάν οι μαρτυρίες που υπάρχουν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.