• 24 Ιουλίου, 2021

Κρήτη: Αφαίρεσε τον αντάπτορα για να μην γίνει η αιμοδοσία

 Κρήτη: Αφαίρεσε τον αντάπτορα για να μην γίνει η αιμοδοσία

Ένα αλλόκοτο περιστατικό έγινε το πρωί στην Επισκοπή του Ρεθύμνου.

Στο χωριό της Επισκοπής δραστηριοποιείται ένα εθελοντικό σωματείο που διοργανώνει αιμοδοσίες και ο επικεφαλής δεν είδε… με καλό μάτι την πρωτοβουλία του Δήμου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το cretalive το σωματείο είχε προγραμματίσει εθελοντική αιμοδοσία για τις 11 Ιουλίου και ο επικεφαλής του σωματείου ζήτησε η δράση του δήμου να μην πραγματοποιηθεί.

Όταν του εξήγησαν ότι η αιμοδοσία θα μπορούσε να γίνει έστω και μόνο για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου, εκείνος δέχτηκε και μάλιστα νωρίς το πρωί υποδέχτηκε τους ανθρώπους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δ. Χερσονήσου και της Κινητής Μονάδας του Βενιζελείου Νοσοκομείου με πολύ φιλικό τρόπο. 

Περικαρδίτιδα λόγω εμβολιασμού;: Τα CDC σήμαναν συναγερμό – “Δυσκαμψία” στην ελληνική εμβολιαστική πολιτική

Ωστόσο, λίγο αργότερα ήταν ο ίδιος άνθρωπος που αφαίρεσε τον αντάπτορα που έδινε ρεύμα στη Μονάδα προκειμένου να ακυρώσει την αιμοδοσία, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί και κινητοποιηθεί η Αστυνομία και όλο το χωριό να είναι ανάστατο. 

Τελικά επιστρατεύτηκε ένας κάτοικος του χωριού, που κατάφερε να επαναφέρει το ρεύμα με τον επικεφαλής του σωματείου πάντως να παραμένει εξαφανισμένος!