Κουτσελίνη: Ο πατέρας μου τραυμάτισε με φαλτσέτα τη μητέρα μου (vid)

 Κουτσελίνη: Ο πατέρας μου τραυμάτισε με φαλτσέτα τη μητέρα μου (vid)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τη Ζήνα Κουτσελίνη για μια εξομολογητική συνέντευξη που άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές των τηλεθεατών.

«Θα το πω για πρώτη φορά… Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος με φαλτσέτα μαχαίρωσε τη μάνα μου. Εγώ ήμουν ένα παιδί μου ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι γιατί τη σκότωνε μπροστά μου. Και την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός γιατί απαγορεύθηκε ο απόπλους και γλίτωσε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες πέρασε στο νοσοκομείο» είπε η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και συγγραφέας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, παίρνοντας αφορμή από τα οικογενειακά δράματα που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.

Και αναφέρθηκε στον ρόλο του κοινωνικού περίγυρου και στο κατά πόσον λειτουργεί προστατευτικά για τα θύματα.

«Ποια γειτονιά; Δεν ήξερε η γειτονιά ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα; Ποιος μιλούσε; Κανείς!

Γιατί; Γιατί η κύρα Λένη τον κυρ Γιώργο δεν θα τον έκανε τίποτα. Τη Ζήνα όμως δεν τη σκέφτηκε η κύρα Λένη, που ήταν ένα παιδί κάτω και έβλεπε τη μάνα του μαχαιρωμένη. Δεν το έχω πει ποτέ, γιατί λέω όλα εκείνα τα κομμάτια της αισιόδοξης Ζήνας.

Όταν βλέπω μια κακοποιημένη γυναίκα που να της πω να πάει; Σε ποιες δομές; Ποιος θα την προστατέψει από τον κάθε νταή που την απειλεί; Δεν υπάρχει λύση γιατί κανένας από αυτούς που διοικούν δεν έχει περάσει σαν τη Ζήνα. Δεν ξέρουν τι σημαίνει να είσαι ένα παιδί στο δρόμο, να είσαι μία μάνα κακοποιημένη».

Παναγιώτης Δρίβας