• 5 Δεκεμβρίου, 2021

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Καταθέσαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας – Όλες οι καταγγελίες καταρρέουν

 Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Καταθέσαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας – Όλες οι καταγγελίες καταρρέουν

«Εμφανιστήκαμε με τον κ. Δημήτρη Λιγνάδη στην κα ανακριτή και υποβάλλαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας περιόρισε το υλικό στην κατάθεση όσων έκαναν μηνύσεις, ενώ και ο φερόμενος ως κατηγορούμενος, δεν είχε κληθεί προηγουμένως να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου» τόνισε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του ηθοποιού.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι βγήκαν από το γραφείο του ανακριτή, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Αλέξης Κούγιας. Ο ηθοποιός ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. 

Ο κ. Κούγιας ο οποίος αποκάλυψε ότι οι δυο φερόμενοι ως παθόντες είναι Αιγύπτιοι, είπε ότι μαζί με τον  κ. Λινγάδη εμφανίστηκαν σήμερα στην ανακρίτρια για να ζητήσουν την ακύρωση της διαδικασίας καθώς όπως υποστηρίζουν ο εισαγγελέας περιόρισε το αποδεικτικό υλικό μόνο στην κατάθεση των παθόντων.

«Προκαλείται απόλυτη ακυρότητα όταν ο φερόμενος ως δράστης δεν κληθεί προηγουμένως να λάβει αντίγραφα των καταγγελιών», είπε ο κ. Κούγιας. 

Μαρτυρία από γειτόνισσα του Λιγνάδη: “Σύρθηκε στην πλατεία πισώπλατα μαχαιρωμένος”

Είπε ακόμα ότι είναι μια μικρή δικογραφία 10 φύλλων και οι δυο φερόμενοι ως παθόντες είναι Αιγύπτιοι. «Ο ένας καταγγέλει τον κ. Λιγνάδη ότι είχαν μέρα παρά μέρα σεξουαλικές επαφές και μια ημέρα ο κ. Λιγνάδης τον εξανάγκασε να του κάνει πεολειχία μια ημέρα του Αυγούστου του 2010 και αυτό είναι είναι δυο μήνες πριν συμπληρώσει τα 15 του χρόνια. Ο δεύτερος την περίοδο που καταγγέλει την πράξη ήταν μια ημέρα πριν συμπληρώσει τα 17 του χρόνια». 

Ο κ. Κούγιας συνέχισε λέγοντας ότι ο δεύτερεος καταγγέλει ότι σε σουίτα ξενοδοχείου στην Επίδαυρο τον εξανάγκασε να του κάνει πρωκτολειχία.