• 21 Απριλίου, 2021

Κουφοντίνας: Βίαιη σύλληψη γυναίκας σε λαϊκή στο Χαλάνδρι

 Κουφοντίνας: Βίαιη σύλληψη γυναίκας σε λαϊκή στο Χαλάνδρι

Επέμβαση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 6/3 στο Κάτω Χαλάνδρι, σε πλατεία όπου πραγματοιποείται λαϊκή αγορά, με αποτέλεσμα να συλληφθεί μια γυναίκα.

Στο σημείο βρισκόταν μικρή ομάδα αλληλέγγυων στον Δημήτρη Κουφοντίνα που μοίραζε φυλλάδια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι αστυνομικοί μπήκαν με τις μηχανές τους μέσα στη λαϊκή και όταν μια γυναίκα διαμαρτυρήθηκε έντονα, την συνέλαβαν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα κατηγορείται για “βία κατά υπαλλήλων και απόπειρα απλής σωματικής βλάβης” και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο facebook φαίνεται η σύλληψη της γυναίκας και οι διαμαρτυρίες των καταναλωτών που φώναζαν “ούτε να καταναλώσουμε με την ησυχία μας δεν μας αφήνετε”.

‘Εντονη ήταν και η αντίδραση του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου. Σε ανάρτησή του στο facebook ανέφερε:

“Η σημερινή πρωτοφανής και απρόκλητη επιδρομή των ΜΑΤ μέσα στην λαϊκή αγορά του Κάτω Χαλανδρίου και οι βιαιότητες ενάντια σε καταναλωτές,περαστικούς και διαμαρτυρόμενους πολίτες αποτελεί επιστροφή σε σκοτεινές εποχές και πρόκληση στα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών.

Αν νομίζουν οι εμπνευστές της οτι με παρόμοια καμώματα θα καταφέρουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις βαριές ευθύνες τους στην διαχείριση της πανδημίας,την ανεργία,την φτώχεια,τα κλειστά μαγαζιά,να τρομοκρατήσουν η νά διχάσουν τους δημότες της πόλης, κάνουν λάθος.

Ας γνωρίζουν ότι παρόμοιες συμπεριφορές είχαν στο παρελθόν και θα ξαναέχουν στο μέλλον την ίδια κατάληξη.

Στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας…”

Πηγή: news247.gr