• 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Κόβεται τηλεοπτική εκπομπή λόγω κοροναϊού – Το ανακοίνωσε η παρουσιάστρια

 Κόβεται τηλεοπτική εκπομπή λόγω κοροναϊού – Το ανακοίνωσε η παρουσιάστρια

Woman watching tv at home.

Απόψε θα προβληθεί το προτελευταίο επεισόδιο, όπως ανέφερε η ίδια η παρουσιάστρια της επιτυχημένης διαχρονικά εκπομπής.

Με ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram, ανακοίνωσε ότι «κόβεται» η εκπομπή της στο Open, «Γράμμα για σένα», ξαφνιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, όπως αναφέρει η παρουσιάστρια, απόψε θα προβληθεί το προτελευταίο επεισόδιο, μιας και η εκπομπή – όπως γράφει – νόσησε βαριά από τον covid-19!

ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία στους τηλεοπτικούς σταθμούς- “Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο Πέτσα”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Instagram:

«Απόψε είναι το προτελευταίο ΓΡΆΜΜΑ. Βρέθηκε… θετικό στον ιό (ευτυχώς όλοι οι συντελεστές χαίρουμε άκρας υγείας, για να μη γίνει καμία παρανόηση!…). Η εκπομπή όμως (και η προσπάθειά μας)… νόσησε βαριά από τον Covid. Οι νέες συντεταγμένες ζωής που δημιούργησε ο ιός, αφαιμάσσουν το @grammagiasena.opentv από δομικά στοιχεία, όπως τα ταξίδια ανθρώπων από μακριά, οι αγκαλιές και η έκφραση συναισθημάτων, η παρουσία κοινού, με αποτέλεσμα να μην προκύπτει η ουσία της εκπομπής έτσι όπως όλοι την αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστώ αγαπημένο μου κοινό για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, επίσης @nkoklonis και @opentvgr , αλλά κυρίως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους συνεργάτες μου, την υπέροχη ομάδα του ΠΑΚΈΤΟΥ που σύσσωμη δούλεψε και για το ΓΡΆΜΜΑ! Αλλά καμιά φορά παιδιά έχεις να παλέψεις με δυνάμεις που σε ξεπερνούν. Η αγάπη ωστόσο και μεταξύ μας, αλλά και για κάθε έντιμη και άξια προσπάθεια, δεν ξεπερνιέται ποτέ! Κι αυτό είναι που κρατάμε. Μέχρι να επιστρέψει η ζωή στην κανονικότητά της, υπομονή! Καλημέρα αγαπημένοι! Τα λέμε το βράδυ στις 10.15μμ».