• 27 Νοεμβρίου, 2021

Κορωπί: Πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών “βλέπει” η αστυνομία – Τι δείχνει ο πυροβολισμός του θύματος στο πόδι

 Κορωπί: Πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών “βλέπει” η αστυνομία – Τι δείχνει ο πυροβολισμός του θύματος στο πόδι

Πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την επίθεση με πυροβολισμό το πρωί της Τρίτης (16/11) έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αυτόπτες μάρτυρες που έδωσαν κατάθεση, είδαν ένα αυτοκίνητο να σταματάει στο σημείο που έγινε η επίθεση. Δύο άτομα βγήκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να χτυπούν το θύμα ενώ στο τέλος ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στο πόδι. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας τον άνδρα τραυματισμένο.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων ένα ακόμα αυτοκίνητο ακολουθούσε και η αστυνομία εξετάζει μήπως όσοι επέβαιναν σε αυτό λειτούργησαν υποστηρικτικά στους δράστες.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, εικάζουν το χτύπημα ήταν προειδοποιητικό, καθώς ο δράστης πυροβόλησε το θύμα στο πόδι, για να τον τραυματίσει, χωρίς να θέλει να τον σκοτώσει. Έτσι, υποθέτουν πως ήθελε να δώσουν πιθανόν ένα «μάθημα» στο θύμα.

Μάλιστα ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση και ο οποίος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, είναι σεσημασμένος.