• 1 Δεκεμβρίου, 2021

Κορινθίου -Αϊβάζης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας τους

 Κορινθίου -Αϊβάζης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας τους

Σταθερή είναι η κατάσταση του Γιάννη Αϊβάζη ο οποίος νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» με κοροναϊό, σύμφωνα με όσα έγραψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η Μαρία Κορινθίου η οποία επίσης διαγνώστηκε θετική.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της, έχει αυτοπεριοριστεί στο δωμάτιό της για να προστατέψει την κόρη της Ισμήνη.

H κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή και το οξυγόνο του έχει ανέβει. Η Μαρία Κορινθίου, ευτυχώς, έχει ήπια συμπτώματα.

Πωλείται 3 εκατ. ευρώ η βίλα του Σήφη Βαλυράκη στην Εύβοια

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου

«Δυστυχώς εχθές διαγνώστηκα και εγώ με Covid-19. Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί. Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από τη στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα.

Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας. Δυστυχώς, εκδηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης και Πέμπτη πια επίσημα με rapid. Προς το παρόν, έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση.

Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε. Να προσέχετε, ο Νοέμβριος έρχεται άγριος» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.