• 20 Σεπτεμβρίου, 2021

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για Σάκκαρη: Ως εδώ με τη ρητορική του μίσους

 Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για Σάκκαρη: Ως εδώ με τη ρητορική του μίσους

Η τοποθέτηση στο twitter στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ (Αννα Ελεφάντη) που μιλούσε απαξιωτικά για τη σχέση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με την τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη προκάλεσε την αντίδραση του γιου του Πρωθυπουργού.

Σε σχετική τοποθέτησή του ο κ. Μητσοτάκης τόνισε τα εξής: “Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

Οργή ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για tweet που αναφέρεται στον γιο του πρωθυπουργού

Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές… αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή”.

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.