• 24 Φεβρουαρίου, 2021

Κομμωτήρια ανοιχτά λόγω αυξημένων ραντεβού – Όλα τα σενάρια που εξετάζονται

 Κομμωτήρια ανοιχτά λόγω αυξημένων ραντεβού – Όλα τα σενάρια που εξετάζονται

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 6 στην ενημέρωση που θα γίνει εκτάκτως από το Νίκο Χαρδαλιά, θα ανακοινωθεί ότι τα κομμωτήρια και τα κουρεία παρά το lockdown που θα τεθεί σε ισχύ από τις έξι το πρωί του Σαββάτου 07/11/2020, κατ’ εξαίρεσιν θα μείνουν ανοικτά το Σάββατο και ίσως την Δευτέρα 09/11/2020.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πώς αυτό θα συμβεί προκειμένου να ανταποκριθούν στα ραντεβού τους τα οποία αυξήθηκαν κατακόρυφα μετά την ανακοίνωση της καραντίνας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η Κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να δοθεί η παράταση στη λειτουργία των δύο κλάδων έως τις 14 Νοεμβρίου, προκειμένου να να εξυπηρετηθούν τα ραντεβού τους και να μη δημιουργηθεί συνωστισμός αύριο

«Από το πρωί όλες οι γυναίκες ρωτούν για τα κομμωτήρια, αυτό που μαθαίνουμε είναι πως θα γίνει μια σύσκεψη λίγο αργότερα γιατί συζητείται το εξής. Να υπάρξει μια παράταση λειτουργίας των κομμωτηρίων για μερικές ημέρες παραπάνω. Να κλείσουν κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα», αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Χαμός στην Κρήτη

Χαμός έγινε σήμερα στην Κρήτη. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του creta24.gr, σήμερα παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση στα κομμωτήρια της πόλης, προκειμένου οι πολίτες να κουρευτούν και να μην παρατηρηθούν… φαινόμενα αυξημένης χαίτης, στη διάρκεια των τριών εβδομάδων της καραντίνας.

Έκλεισαν ραντεβού από τις 7:30 το πρωί της Παρασκευής

Τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια έχουν πάρει “φωτιά”, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τα ραντεβού ξεκινάνε από τις 07:30 το πρωί της Παρασκευής, για εξυπηρετηθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος.