• 22 Ιανουαρίου, 2022

Κλείνουν τα γήπεδα στη Βαυαρία – Κεκλεισμένων των θυρών το Μπάγερν-Μπαρτσελόνα

 Κλείνουν τα γήπεδα στη Βαυαρία – Κεκλεισμένων των θυρών το Μπάγερν-Μπαρτσελόνα

Η παραλλαγή όμικρον του κοροναϊού έχει σημάνει συναγερμό, σε συνδυασμό με το τέταρτο κύμα κοροναϊού. Ετσι, ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας, Μάρκους Ζέντερ, ανακοίνωσε ότι θα απαγορευθεί τουλάχιστον ως το τέλος του έτους η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, σε μία προσπάθεια να τιθασεύσει την πανδημία που σαρώνει τη χώρα.

Η απόφαση αυτή υποχρεώνει τις ομάδες του γερμανικού κρατιδίου να αγωνίζονται κεκλεισμένων των θυρών και επηρεάζει μεταξύ άλλων την αναμέτρηση του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα, που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη (8/12), στην οποία η ισπανική ομάδα χρειάζεται νίκη για να πάρει την πρόκριση για τους «16». Εκτός από τους πρωταθλητές Γερμανίας, η απαγόρευση αφορά ακόμη δύο ομάδες της Bundesliga, την Άουγκσμπουργκ και την Γκρόιτερ Φιρτ.

Με κοροναϊό στο Τζάνειο ο Παναγιώτης Κελεσίδης- Διασωληνώθηκε εκτός ΜΕΘ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας πρόκειται να ζητήσει την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου σε ολόκληρη τη γερμανική επικράτεια, κατά τη συνάντηση των επικεφαλής των ομόσπονδων κρατιδίων με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.