• 1 Δεκεμβρίου, 2021

“Κλείδωσε” για τις 19:30 το μήνυμα Μητσοτάκη – Τι θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός

 “Κλείδωσε” για τις 19:30 το μήνυμα Μητσοτάκη – Τι θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός

Για τις 19:30 κλείδωσε το αποψινό διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα λόγω του διαγγέλματος αναβλήθηκε η σημερινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πανδημία.

Στην κυβέρνηση βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό μετά την έκρηξη κρουσμάτων, διασωληνωμένων αλλά και του αριθμού των νεκρών από τις αρχές Νοεμβρίου και αυτός είναι ο λόγος που ο πρωθυπουργός προχωρά σήμερα σε έκτακτο διάγγελμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους πολίτες τη στρατηγική της κυβέρνησης για τις επόμενες ημέρες τουλάχιστον έως τα Χριστούγεννα. Ο πρωθυπουργός, αναμένεται να επαναλάβει, πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα αλλά οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα συνεχίζουν να βρίσκονται υπό το καθεστώς των ως τώρα περιορισμών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να στοχεύσει στην ενθάρρυνση του εμβολιασμού προκειμένου να αποφευχθούν τα Χριστούγεννα «δύο ταχυτήτων».

Όσοι επομένως δεν εμβολιαστούν αντικειμενικά δεν θα μπορούν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στο εσωτερικό των καταστημάτων της εστίασης, ενώ θα πρέπει να επιδεικνύουν rapid test οπουδήποτε αλλού βρεθούν εκτός από τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία και εκκλησίες.