• 21 Ιανουαρίου, 2022

Kλαμπ στο Γκάζι λειτούργησαν παρά το λουκέτο

 Kλαμπ στο Γκάζι λειτούργησαν παρά το λουκέτο

Δύο από τα πιο γνωστά κλαμπ στο Γκάζι (Lohan και Tokyo) στα οποίο είχε μπει «λουκέτο» από κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. για παράβαση των υγειονομικών μέτρων, μία μέρα πριν, λειτουργούσαν παρά την αναστολή που τους είχε επιβληθεί.

Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο των ελέγχων που κάνουν τα τελευταία 24ωρα, επέβαλλαν νέα πρόστιμα, αυτή τη φορά ύψους 30.000 ευρώ και συγκεκριμένα 25.000 για παραβίαση της αναστολής λειτουργίας και 5000 στο φυσικό πρόσωπο, με επιβολή επιπρόσθετης 15ημερης αναστολής λειτουργίας και στα δύο.

Σέρρες: Πατέρας και κόρη πέθαναν την ίδια μέρα από κοροναϊό – Μάχη δίνει η μητέρα

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως από την ΕΛ.ΑΣ. συντάχθηκε έγγραφο προς το Δήμο Αθηναιων για αφαίρεση της άδειας λειτουργίας τους.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων, εντοπίστηκε ακόμα ένα νυχτερινό κατάστημα (villa), στο οποίο είχαν μπει δύο πελάτες με πλαστά πιστοποιητικά νόσησης.

Οι δύο αυτοί πελάτες, συνελήφθησαν και τους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3000 ευρώ έκαστος ενώ στον προσωρινά υπεύθυνο επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών.

Χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά εντοπίστηκαν και τρεις πελάτες σε μεζεδοπωλείο στη Δυτική Αττική, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο από 300 ευρώ, 5000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του μεζεδοπωλείου και 15ημερη αναστολή λειτουργίας.

Όπως είχε κάνει γνωστό και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτης, στους δρόμους βρίσκονται 10.000 αστυνομικοί που διεξάγουν τους ελέγχους προκειμένου να μπει «φρένο» στην παραβίαση των μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοιού.