• 22 Οκτωβρίου, 2020

Κι όμως! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κλαίει δημόσια (vid)

 Κι όμως! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κλαίει δημόσια (vid)

Ένα ασυνήθιστο σκηνικό παρακολούθησαν οι Βορειοκορεάτες κατά την εφετινή στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο για να σηματοδοτήσει την 75η επέτειο του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος με πρωταγωνιστή τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ευγνώμων ο Κιμ Γιονγκ Ουν επειδή κανένας δεν προσβλήθηκε από Covid-19

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης θέλησε να ζητήσει «συγνώμη» από τον λαό της χώρας του γιατί δεν κατάφερε να πετύχει όσα θα ήθελε και πάνω στο παράπονό του έβαλε τα κλάμματα!

«Ο λαός μού έχει εμπιστοσύνη, τόσο ψηλά όσο ο ουρανός και τόσο βαθιά όσο η θάλασσα, αλλά δεν τα κατάφερα ικανοποιητικά», είπε, σύμφωνα με μια μετάφραση των σχολίων του στους Korea Times, προσθέτοντας «λυπάμαι πολύ γι΄αυτό».

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έβγαλε τα γυαλιά του για να σκουπίσει τα δάκρυά του.

Αναφερόμενος στον παππού και τον πατέρα του – τους δύο προηγούμενους ηγέτες της Βόρειας Κορέας – ο Κιμ συνέχισε: «Παρόλο που μου έχει ανατεθεί η σημαντική ευθύνη να ηγηθώ αυτής της χώρας υποστηρίζοντας τον σκοπό των μεγάλων συντρόφων Kim Il-sung και Kim Jong-il χάρη στην εμπιστοσύνη όλων, οι προσπάθειές μου και η ειλικρίνειά μου δεν ήταν αρκετές για να απαλλάξουν τους ανθρώπους μας από τις δυσκολίες στη ζωή τους».

«Είναι σημαντικό να δούμε γιατί έχει κάνει δάκρυα σε μια τέτοια περίσταση», δήλωσε ο Χονγκ Μιν, διευθυντής του τμήματος Βόρειας Κορέας στο Κορεατικό Ινστιτούτο Εθνικής Ενοποίησης, στους Korea Times και πρόσθεσε: «Κάτω από το μήνυμά του, μπορεί κανείς να αισθανθεί ότι ο Κιμ αισθάνεται μεγάλη πίεση στην ηγεσία του».