• 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Καβγάς στην tv με Βασιλακόπουλο και αντιεμβολιαστή γιατρό: “Είσαι γελοίος” – “Είσαι άσχετος και αγράμματος”

 Καβγάς στην tv με Βασιλακόπουλο και αντιεμβολιαστή γιατρό: “Είσαι γελοίος” – “Είσαι άσχετος και αγράμματος”

Άγριος καβγάς έγινε live στην εκπομπή “Live News” του Mega, μεταξύ του πνευμονολόγου Θεόδωρου Βασιλακόπουλου και του διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρη Βασιλείου, ο οποίος τάσσεται κατά των εμβολίων.

“Η φυσική ανοσία είναι σαφώς καλύτερη από οποιαδήποτε τεχνική ανοσία. Έχω νοσήσει πριν από 10 μήνες και είμαι καλυμμένος”, είπε ο κ. Βασιλείου που αρνείται να κάνει το εμβόλιο, παρότι σε λίγες μέρες αναμένεται να τεθεί σε αναστολή εργασίας.

“Συγκρινόμενοι με συναδέλφους με 2 δόσεις και έχουν συμπληρώσει εξάμηνο είναι ακάλυπτοι. Δεν ξέρω γιατί η πολιτεία ενδιαφέρεται μόνο για το εμβόλιο. Εμείς είμαστε καλυμμένοι ιατρικά. Έχουμε μετρήσει την ανοσία μας. Οι συνάδελφοι που έχουν κάνει δύο εμβόλια, δεν είναι καλυμμένοι, όμως η πολιτεία δεν τους ελέγχει, δεν τους διώχνει”, αναφέρει.

“Αυτό που λέει ο συνάδελφος δεν είναι αληθές. Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απόκριση από όσους κάνουν και τις 2 δόσεις του εμβολίου”, τόνισε από την πλευρά του ο κ. Βασιλακόπουλος.

Οι δυο τους συνέχισαν τη συζήτηση σε έντονο ύφος και πολλές διαφωνίες και ανταλλάσσοντας βαρύς χαρακτηρισμούς. “Να μου στείλετε μια εργασία που λέει αυτό που λέτε. Αυτό που λέτε δεν υφίσταται”, είπε ο κ. Βασιλακόπουλος προς τον κ. Βασιλείου.

“Υπάρχουν νοσοκομεία στο Ισραήλ που είναι γεμάτα με εμβολιασμένους. Λέει ασάφειες”, τόνισε απευθυνόμενος προς τον κ. Βασιλακόπουλο ο κ. Βασιλείου.

“Είσαι γελοίος” είπε ο κ. Βασιλείου για τον κ. Βασιλακόπουλο, με τον πνευμονολόγο να ανταπαντά: “Είσαι άσχετος, αγράμματος και αδιάβαστος. Αν δεν ξέρεις, να σου στέλνουμε μεταφρασμένες τις έρευνες”.