• 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Καβγάς on air της Ματίνα Παγώνη με αντιεμβολιαστή

 Καβγάς on air της Ματίνα Παγώνη με αντιεμβολιαστή

Καβγάς στον τηλεοπτικό αέρα, ανάμεσα στην Ματίνα Παγώνη και έναν κλινικό διαιτολόγο, ο οποίος αρνείται το εμβόλιο.

Όπως είπε ο κλινικός διαιτολόγος, Αντώνης Πουλτουρτζίδης μιλώντας στο MEGA, «όταν ξεκίνησε η ιστορία με τον κορονοϊό υπήρξε ένας βομβαρδισμός αναφορικά με την ατομική ευθύνη εν μέσω βουλευτικής ασυλίας και εν συνεχεία προκύπτοντας ένα ιατρικό ακαταδίωκτο, το οποίο δεν συνάδει με την όλη προσπάθεια που στήθηκε. Αν είναι κάτι που είναι ασφαλές, δεν θα έπρεπε να υπήρχε ακαταδίωκτο».

Πέθανε 55χρονος πλήρως εμβολιασμένος στη Χαλκίδα

Σύμφωνα με τον ίδιο, «αυτή τη στιγμή έχουν «σκοτώσει» ευρύτερα το εμβόλιο ως λέξη στον μισό πληθυσμό. Γιατί με αυτό το εμβόλιο δεν κρατείται η κίτρινη κάρτα που είναι δεδομένο ότι θα έπρεπε να γίνει από τη στιγμή που βγαίνει ένα φάρμακο στην κυκλοφορία το οποίο δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει ανεπιθύμητη παρενέργεια.

Όλα τα φάρμακα όταν βγαίνουν στη δοκιμή θα πρέπει να κρατείται η κίτρινη κάρτα που είναι ο κανόνας των φαρμάκων και ταυτόχρονα θα πρέπει να πιστοποιείται ότι αυτό το φάρμακο κάνει αυτό για το οποίο το αναζητώ, δηλ. τα αντισώματα». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «οι δύο λέξεις που φοβίζουν την κοινωνία είναι κίτρινη κάρτα και πιστοποιητικό αντισωμάτων που πηγάζουν από το ιατρικό ακαταδίωκτο”..

Η αντίδραση της Παγώνη

Φανερά εκνευρισμένη η Ματίνα Παγώνη απάντησε στον κ. Πουλτουρτζίδη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σέβομαι τις προσωπικές απόψεις, αλλά εδώ δεν μιλάμε με προσωπικές απόψεις αλλά με επιστημονικά δεδομένα. Όταν το εμβόλιο έχει περάσει στην τρίτη φάση, νομίζω ότι προσωπικές απόψεις δεν έχουν καμία σχέση. Δεν μιλάμε με γενικότητες».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή τα επιστημονικά δεδομένα είναι στα χέρια του καθενός. Το εμβόλιο έχει περάσει όλες τις φάσεις, έχει εγκριθεί, έχουμε στα χέρια μας όλες τις παρενέργειες και τι έχει συμβεί σε όλα τα όργανα (πνεύμονες, καρδιά, εγκέφαλος κλπ) σε ποσοστά, και επιπλέον από τα χέρια μας έχει περάσει τόσος κόσμος με κορονοϊό, που η δική μου άποψη μετράει, και όχι η δική σας που δεν είστε γιατρός και δεν έχετε ασθενείς μπροστά σας. Οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο φτάνουν σε ΜΕΘ, αλλά ένα 10% μετά συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται με προβλήματα και ακτινολογικά ευρήματα για μία ζωή».

Ο κ. Πουλτουρζίδης σημείωσε: «Η κα Παγώνη δεν απάντησε, με μάλωσε. Πιστέψτε με ότι αν αποδεχτώ να κάνω το εμβόλιο, να είστε σίγουροι ότι θα το αποδεχτεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Θα εμβολιαστώ μπροστά στην κάμερα εφόσον κρατηθεί η κίτρινη κάρτα και μετά την ιατρική πράξη πιστοποιούνται τα αντισώματα έναντι του κοροναϊού».

Πηγή: enikos.gr