• 19 Ιανουαρίου, 2022

Κατρακύλα στο Master Chef: Ριάλιτι με τα όλα του, “πιάστηκαν” στα χέρια (vid)

 Κατρακύλα στο Master Chef: Ριάλιτι με τα όλα του, “πιάστηκαν” στα χέρια (vid)

Ούτε στο Big Big Brother. Κι όμως ήταν το «MasterChef 5» το οποίο φέτος είναι πιο ριάλιτι από ποτέ. Η χθεσινή δοκιμασία ανέβασε τα επίπεδα αδρεναλίνης στο ριάλιτι μαγειρικής, όπου είδαμε τον Πάνο Ράπτη και τον Στέφανο Χίλα τετ-α-τετ με πρόθεση να πιαστούν στα χέρια.

Κωστής, Ιωάννης, Κωνσταντίνα, Μαρία και Στέφανος στη δοκιμασία για το πιάτο αντιγραφής βρέθηκαν μπροστά στους κριτές. Στο τέλος έμειναν ο Ιωάννης και η Μαρία που αγωνίστηκαν για την τελική αποχώρηση.

Η Μαρία ήταν η παίκτρια που είχε τις περισσότερες αστοχίες στο πιάτο της και οι κριτές τής έδειξαν την πόρτα της εξόδου, κρατώντας στο παιχνίδι τον Ιωάννη. Η παραγωγή άφησε τη Μαρία να επιστρέψει στο σπίτι για να μαζέψει τα πράγματά της, κάτι που έδωσε λάθος εντύπωση στους παίκτες που νόμιζαν οτι ο έφευγε ο Ιωάννης. Όταν τους ανακοινώθηκε ότι είναι η Μαρία που αποχωρεί, υπήρξε μεγάλη απογοήτευση.

Τη σκυτάλη πήρε ο Πάνος που άφησε προκλητικά πάνω στο τραπέζι της κουζίνας τρία μπουκάλια ξύδι και άρχισε να φωνάζει: «Ξύδι, παιδιά έχει μέσα ξύδι», με αποτέλεσμα η Λία να του πει πως η κόρη της που είναι 4 ετών είναι πιο ώριμη από εκείνον. Έκεί ήταν που ο 24χρονος Στέφανος «χτύπησε κόκκινα» και επιτέθηκε, ενώ ακολούθησε χάος με όλους τους παίκτες να μπαίνουν στη μέση.

«Είμαι σε κάποια μέσα στην κουζίνα και ακούω τον Ράπτη να φωνάζει “τι λέει χαρήκατε και μετά σας την έφερε”, κάτι τέτοιο άκουσα. Τρελαίνομαι. Ναι θα χαιρόμουν. Τι πρόβλημα υπάρχει δικηγόρος του είσαι;», είπε στην κάμερα ο Στέφανος, που αποκάλεσε τον Ράπτη «διπρόσωπο». Ο Πάνος δήλωσε: «Είπα κάποια πράγματα πάνω στον θυμό μου στην κάμερα, για τα οποία δεν μετανιώνω. Είπα στην Λία, ξύδι, ξύδι, πετάχτηκε και ο Στέφανος». «Αυτό θα τελειώσει μόνο όταν αποχωρήσει κάποιος» είπε ο 28χρονος Πάνος Ράπτης, που πέρασε στο σπίτι του MasterChef 5 ολοταχώς, αφού πήρε 3 «ναι» από τους κριτές στην οντισιόν.