• 16 Μαΐου, 2021

Κατηγορίες κατά Φουρθιώτη: Ηθικός αυτουργός για την επίθεση… εναντίον του με καλάσνικοφ

 Κατηγορίες κατά Φουρθιώτη: Ηθικός αυτουργός για την επίθεση… εναντίον του με καλάσνικοφ

Τέσσερα άτομα αναμένεται να οδηγηθούν τελικά στον Εισαγγελέα, κατηγορούμενα για την περίεργη υπόθεση με πρωταγωνιστή τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη. Πρόκειται για τον ίδιο τον Μένιο Φουρθιώτη, δύο άτομα με ποινικό παρελθόν σε υποθέσεις εκβιάσεων και ξυλοδαρμών, και τον αδελφό του ενός από αυτούς που κατηγορείται για υπόθαλψη.

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατηγορείται για ηθική αυτουργία στις επιθέσεις που έγιναν στο σπίτι του, τόσο με καλάσνικοφ, όσο και με εκρηκτικό μηχανισμό στην γκαραζόπορτα, καθώς, όπως αναφέρουν έγκυρες αστυνομικές πηγές, φέρεται ότι τις είχε σκηνοθετήσει ο ίδιος, μετά την απομάκρυνση της αστυνομικής φρουράς του και είχε προσλάβει τους δύο από άλλους συλληφθέντες για να τις υλοποιήσουν.

Την ημέρα της «επίθεσης» με το καλάσνικοφ, προηγήθηκαν οι πυροβολισμοί εναντίον ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ στην Νέα Ερυθραία, υποθέσεις για τις οποίες προέκυψε πως χρησιμοποιήθηκε το ίδιο πολεμικό όπλο και συμμετείχε τουλάχιστον ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους πλέον ποινικούς, βάση ιχνών και αποτυπωμένων που ανακαλύφθηκαν σε σακίδιο που άφησαν πίσω τους οι δράστες.

Ο τέταρτος που αναμένεται να κατηγορηθεί είναι αδελφός του ενός από τους δύο ποινικούς, στο συνεργείο αυτοκινήτων του οποίου οι δράστες των επιθέσεων έκρυψαν την μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Μένιος Φουρθιώτης είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα ως συνοδούς ασφαλείας.