• 2 Αυγούστου, 2021

Κατέληξε από κοροναϊό 54χρονη νοσηλεύτρια

 Κατέληξε από κοροναϊό 54χρονη νοσηλεύτρια

Πρόκειται για μια νοσηλεύτρια 54 χρονών από το νοσοκομείο της Δράμας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), που έκανε γνωστό τον θάνατό της απέστειλε συλλυπητήρια στους συναδέλφους και τους οικείους της νοσηλεύτριας, καταγγέλλοντας ωστόσο «λάθη και παραλείψεις» που οδήγησαν σε μεγάλη διασπορά εντός του νοσοκομείου.

“Μαζί με τη θλίψη υπάρχει και οργή. Για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου» αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλη μια νοσηλεύτρια 52 χρονών από το ίδιο νοσοκομείο δίνει τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και είναι διασωληνωμένη.

Είχε βρεθεί θετική η κόρη της που γέννησε με καισαρική στο νοσοκομείο και η οποία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ κόλλησε στο νοσοκομείο.

Επίσης, ακόμη δύο μέλη του υγειονομικού προσωπικού από το νοσοκομείο Δράμας μεταφέρθηκαν με σοβαρά συμπτώματα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για έναν τραυματιοφορέα και μια διοικητική υπάλληλο.

Τέλος, κάνει γνωστό πως συνολικά 70 υγειονομικού υπάλληλοι νοσούν στο νοσοκομείο Δράμας.