• 18 Ιουνίου, 2021

Καταγγελία Πολάκη για απευθείας ανάθεση από Πιερρακάκη

 Καταγγελία Πολάκη για απευθείας ανάθεση από Πιερρακάκη

Άλλη μια περίπτωση απευθείας ανάθεσης, πέρα απ’ τις 28 που φέρουν την υπογραφή της Σοφίας Νικολάου, κατήγγειλε σήμερα ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία καταγγέλλει ότι εταιρεία (ονομάζει την «GARITO IKE») που συστάθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, ως ιδιωτική – κεφαλαιουχική εταιρεία «ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», έλαβε με απευθείας ανάθεση απ΄ το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης το έργο «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης για την εξειδίκευση του Έργου “Ψηφιακή ανάπτυξη και μετασχηματισμός της Τουριστικής Προβολής της χώρας”», αντί προϋπολογισμού με ΦΠΑ: 23.560,00 ευρώ.

«Άμα πουλάς οικόπεδα δίνεις και «συμβουλές» για ψηφιακά έργα!», σχολιάζει δηκτικά ο Π. Πολάκης και διερωτάται: «Αλήθεια πού την βρήκε την εταιρεία ο κ. Πιερρακάκης και οι παρατρεχάμενοί του;

Με ποια εμπειρία και τεχνογνωσία θα αναλάβει η συγκεκριμένη εταιρεία τα τεχνικά δελτία και τις λοιπές απαιτούμενες ενέργειες για ένα τόσο κρίσιμο θέμα όπως είναι η Τουριστική Προβολή της χώρας;»

«Πότε θα σταματήσει αυτό το όργιο απευθείας αναθέσεων και μάλιστα σε εταιρείες – φαντάσματα;» καταλήγει.