• 2 Αυγούστου, 2021

Καταγγελία: Γυναίκα καταρρέει μετά από τον εμβολιασμό της έξω από νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη (vid)

 Καταγγελία: Γυναίκα καταρρέει μετά από τον εμβολιασμό της έξω από νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη (vid)

Έξω από το νοσοκομείο Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη κατέρρευσε μια γυναίκα σύμφωνα με καταγγελία στο διαδίκτυο αμέσως μετά τον εμβολιασμό της.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την καταγγελία, είχε κάνει λίγη ώρα νωρίτερα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, παρόλα αυτά δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιο σκεύασμα έλαβε.

Το περιστατικό κατέγραψε με την κάμερά του ένας πολίτης που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σημείο. Με ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζει: «Τώρα νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος (Θεσσαλονίκη). Έκανε το εμβόλιο και… δεν έφτασε ούτε μέχρι το αυτοκίνητο».

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος πολίτης το νοσοκομείο τον πληροφόρησε ότι η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της και ότι μέσα σε μια μέρα σημειώθηκαν τρία ανάλογα περιστατικά! Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα 28 Ιουνίου. 

Επίσης, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η γυναίκα είναι 50 ετών και δουλεύει στον τουρισμό, η ίδια μάλιστα φέρεται να εμβολιάστηκε γιατί δέχθηκε πίεση από το αφεντικό της. 

Εμπλέκεται σε εμπόριο ναρκωτικών ο γυναικοκτόνος; “Υπάρχει κάποια βάση” λέει ο πατέρας της Καρολάιν – Τι απαντά ο ίδιος από τη φυλακή και τι λέει για τον Δογιάκη