Καταγγελία: Έδιωξαν από το νοσοκομείο τον εποχικό πυροσβέστη που τραυματίστηκε στη φωτιά της Γλυφάδας

 Καταγγελία: Έδιωξαν από το νοσοκομείο τον εποχικό πυροσβέστη που τραυματίστηκε στη φωτιά της Γλυφάδας

Απίστευτο! Έδιωξαν από το νοσοκομείο τον πυροσβέστη, που τραυματίστηκε στη φωτιά της Γλυφάδας, λέγοντας του ότι, είναι εποχικός και εκτός από τις πρώτες βοήθειες, δε δικαιούται περαιτέρω περίθαλψης.

Το γνωστοποίησαν μέσω της σελίδας τους οι Εποχικοί Πυροσβέστες, δημοσιεύοντας το μήνυμα, που έστειλε ο πατέρας του τραυματία, ο οποίος με σεμνότητα, εξέφρασε την πικρία του και το παράπονο του.

Στο μήνυμα του, ο πατέρας του τραυματία, ευχαρίστησε αρχικά το 251 ΓΝ Αεροπορίας, για την ιατρική φροντίδα προς το παιδί του, που διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετά τον τραυματισμό του στη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο πατέρας του τραυματία, το νοσοκομείο έδιωξε τον πυροσβέστη γιό του, λέγοντας του ότι, δε δικαιούται περαιτέρω περίθαλψης, γιατί είναι εποχικός!

Ενημέρωσαν μάλιστα την οικογένεια του ότι, εάν χρειαστεί περαιτέρω ιατρική φροντίδα, δε θα μπορέσουν να του την παράσχουν και μετά το εξιτήριο, θα πρέπει να απευθυνθούν σε άλλο νοσοκομείο.

Δείτε την ανάρτηση από τους Εποχικούς Πυροσβέστες:

Υπενθυμίζεται ότι ο Πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, λόγω της μεγάλης προσπάθειας που έκανε η πυροσβεστική για να ελέγξει και να σβήσει τη φωτιά που ξέσπασε χθες στο Πανόραμα Βούλας.

Οι Πυροσβέστες έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες για να μπορέσουν να περιορίσουν τη φωτιά.

Πηγή: iEidiseis

Θεόκριτος Αργυριάδης