• 1 Δεκεμβρίου, 2021

Kαταγγελία 16χρονης: Ξυλοκοπήθηκε από συμμαθήτριές της για μια θέση στην τάξη

 Kαταγγελία 16χρονης: Ξυλοκοπήθηκε από συμμαθήτριές της για μια θέση στην τάξη

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Αθηνών έχει μπει η καταγγελία 16χρονης μαθήτριας του 1ου ΕΠΑΛ Ζωγράφου ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθήτριές της.

Το περιστατικό καταγγέλλεται ότι έγινε στις 12 Νοεμβρίου μετά από λογομαχία που είχε η 16χρονη με μια συμμαθήτριά της εντός της σχολικής αίθουσας, για μία θέση εντός της αίθουσας.

Σύμφωνα με την ίδια, στο διάλειμμα η 16χρονη δέχθηκε επίθεση από πέντε συνομήλικές της. Όπως κατέθεσε η νεαρή κοπέλα στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ζωγράφου δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα τόσο με γροθιές όσο και με τα πόδια.

Αρχικά επέλεξε να μην ενημερώσει για το σοκαριστικό συμβάν ούτε τους γονείς της ωστόσο την επομένη ένιωθε έντονες ζαλάδες και μίλησε στη μητέρα της η οποία τη μετέφερε στο νοσοκομείο για περίθαλψη και εξετάσεις.

Αμέσως μετά η 16χρονη και η μητέρα της μετέβησαν στο ΑΤ Ζωγράφου και προχωρήσαν σε καταγγελία. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη με τους αστυνομικούς να έχουν λάβει καταθέσεις τόσο από τη 16χρονη όσο και από τις συμμαθήτριες της ενώ έχει δοθεί εντολή για τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στην καταγγέλλουσα.

Πηγή: newsbeast.gr