• 2 Δεκεμβρίου, 2021

Καπραβέλος: Θα δούμε διασωληνωμένους στο πάρκινγκ του νοσοκομείου για να θορυβηθεί η κυβέρνηση;

 Καπραβέλος: Θα δούμε διασωληνωμένους στο πάρκινγκ του νοσοκομείου για να θορυβηθεί η κυβέρνηση;

Ο Διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος μίλησε στην «Ώρα Ελλάδος» και αναφέρθηκε στη πανδημία, στα εμβόλια αλλά και στα μέτρα της Κυβέρνησης.

Μιλώντας στο OPEN, σημείωσε: «Η πανδημία έχει γονατίσει τη Θεσσαλονίκη» και συνέχισε τονίζοντας: «Ακολουθούμε λάθος στρατηγική. Αντί να εμβολιαστούμε και να ελέγξουμε την πανδημία, επιλέξαμε τον εθελοντισμό».

«Αυτή τη στιγμή θέλει αυστηροποίηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των περιορισμών. Δυστυχώς είναι το χαρακτηριστικό της στρατηγικής που επιλέξαμε. Αυτό είναι το τίμημα. Όσο δεν παίρνουμε μέτρα τόσο θα θρηνούμε περισσότερες ζωές. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει τοπικά Lockdown, μερικά lockdown περιορισμούς στην κυκλοφορία των ανεμβολίαστων. Πιο αποφασιστικά. Δυστυχώς δεν επιλέξαμε την υποχρεωτικότητα (σ.σ. στον εμβολιασμό)», τόνισε.

Νέο “χτύπημα” Μπατζελή :Κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να το κοιτάξεις

Πρόσθεσε δε πως: «Η άλλη στρατηγική της εθελοντικής συμμόρφωσης έχει ως χαρακτηριστικό την έξαρση. Προς Θεού θα θρηνήσουμε πολλά θύματα έως τα Χριστούγεννα. Δε βλέπω να περνάμε καλά Χριστούγεννα».

«Δεν μπορεί η κυβέρνηση να πατάει σε δύο άλογα. Δεν μπορεί να επιλέγει μία στρατηγική που λέει “θα επιτρέψω την έξαρση της πανδημίας” και από την άλλη να μην παίρνει δρακόντεια να περιορίσει την έξαρση. Θα χρεωθεί πολλούς θανάτους. Πού θα φτάσουμε; Να δούμε ασθενείς διασωληνωμένους στο πάρκινγκ του νοσοκομείου για να θορυβηθεί η κυβέρνηση; Προς θεού. Βλέπετε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, μόλις βλέπουν να μην αντέχει το σύστημα υγείας αυστηροποιούν τα πρωτόκολλα ακόμα και στα σχολεία. Να ανατραπεί το πρωτόκολλο 50+1», υπογράμμισε.