• 13 Ιουνίου, 2021

Καπραβέλος, Γιαννάκος διαψεύδουν τα στοιχεία Γεωργιάδη για τους εμβολιασμούς των υγειονομικών (vid)

 Καπραβέλος, Γιαννάκος διαψεύδουν τα στοιχεία Γεωργιάδη για τους εμβολιασμούς των υγειονομικών (vid)

Ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής της Β’ ΜΕΘ Νοσοκομείου Παπανικολάου, και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος διαψεύδουν τα στοιχεία που παρουσίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μάλιστα επιτέθηκε στους υγειονομικούς όσον αφορά -όπως είπε- τα χαμηλά ποσοστά των εμβολιασμών.

Ο Νίκος Καπραβέλος μιλώντας στο OPEN, επεσήμανε ότι δεν είναι σωστά τα στοιχεία που παρουσίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζοντας ότι έχει εμβολιαστεί το 62% των υγειονομικών.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι η συντριπτική πλειοψηφία γιατρών και νοσηλευτών έχουν εμβολιαστεί είτε έχουν φυσική ανοσία γιατί ήταν μεγάλο το ποσοστό που νόσησε με κορωνοϊό. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι ποσοστό ανεμβολίαστων εντοπίζεται στους διοικητικούς υπαλλήλους.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, εξήγησε ότι το ποσοστό των εργαζομένων στα νοσοκομεία που είτε έχει εμβολιαστεί είτε έχει φυσική ανοσία είτε δεν μπορεί με ιατρική οδηγία να εμβολιαστεί ξεπερνά το 80%.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι εκ του πονηρού γίνεται η κατασυκοφάντηση των υγειονομικών με στόχο να τους αποδοθεί ευθύνη για τη διασπορά στα νοσοκομεία τη στιγμή που δεν έχουν ληφθεί πρόσθετα μέτρα.