• 13 Απριλίου, 2021

Καμπουράκης: “Μπες στη ΜΕΘ να ξεκουραστείς… ” – Θύελλα και απάντηση του δημοσιογράφου (vid)

 Καμπουράκης: “Μπες στη ΜΕΘ να ξεκουραστείς… ” – Θύελλα και απάντηση του δημοσιογράφου (vid)

Το σχόλιο του δημοσιογράφου, Δημήτρη Καμπουράκη σχετικά με την κούραση της κοινωνίας από το lockdown που βρίσκεται σε ισχύ στη χώρα μας για εδώ και σχεδόν πέντε συνεχόμενους μήνες, προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις και θύελλα αντιδράσεων.

«Αυτό το είμαστε κουρασμένοι, δεν αντέχω, είμαστε κουρασμένοι, είμαστε κουρασμένοι…Εντάξει, μπες στη ΜΕΘ να ξεκουραστείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Την ώρα που εκατοντάδες άνθρωποι παλεύουν στις ΜΕΘ για τη ζωή τους, η τοποθέτησή του είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσουν έντονες αντιδράσεις στο Τwitter, με πολλούς χρήστες να αποδοκιμάζουν τα λεγόμενά του.

Μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος αναφέρει σε άρθρο στο liberal.gr:

“Αυτό με την ξεκούραση στην ΜΕΘ το είπα στην Σαββατιάτικη εκπομπή κι όταν στην Κυριακάτικη επανέλαβα ότι «δεν το παίρνω πίσω» όρμησαν ξανά στα social media και στις συριζοϊστοσελίδες να με κατασπαράξουν. Καθότι είμαι και αμετανόητος…”

Και συνεχίζει:

“Εντάξει παιδιά, χαϊδέψτε τα αυτάκια των κουρασμένων νεαρούληδων και εξωθήστε τους να κάνουν «αντίσταση» στα μέτρα μέχρι να μην μείνει κανένας τους που να μην έχει κολλήσει τον ιό. Κι όταν το μεταφέρουν σπίτι τους και κολλήσουν τον πενηντάρη πατέρα τους (καθότι ο παππούς έχει πια εμβολιαστεί) κι ο πατέρας τους βρεθεί διασωληνωμένος (καθότι αυτές οι ηλικίες πια είναι ξαπλωμένες στις κλίνες Covid), τότε να ξαναβγεί ο νεαρός και να διαδηλώνει διότι ήθελε να υπάρχουν περισσότερες ΜΕΘ στην χώρα”.