• 13 Απριλίου, 2021

Καλφαγιάννης: Αποφάσισα να τα παρατήσω μετά από μια εμπειρία με τον Λιγνάδη

 Καλφαγιάννης: Αποφάσισα να τα παρατήσω μετά από μια εμπειρία με τον Λιγνάδη

Συνέντευξη στην εκπομπή Love it παραχώρησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο οποίος, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον χώρο του θεάματος, αποκάλυψε πως έχει υπάρξει μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη και μετά από ένα άσχημο περιστατικό που συνέβη μαζί του σε μια οντισιόν αποφάσισε να τα παρατήσει.

«Έχω υπάρξει μαθητής του Λιγνάδη και έχω συνεργαστεί με πολλούς από αυτούς που έχουν βγει και μιλήσει στην τηλεόραση. Στα 24 μου αποφάσισα να τα παρατήσω έπειτα από μια εμπειρία που είχα με τον κύριο Λιγνάδη. Βρέθηκα σε μία οντισιόν μαζί με άλλους τρεις σκηνοθέτες μπροστά και άλλα 40 άτομα. Μία βδομάδα μετά, η γραμματέας του κ. Κούρκουλου με πήρε τηλέφωνο και με παρακάλεσε να πάω στο γραφείο του για να με δει ο ίδιος. Μπαίνω μέσα, τον βλέπω καθισμένο, εγώ ένα παιδάκι. Έχοντας, ήδη αποφασίσει τι θα κάνω και έχοντας μια στεναχώρια μου λέει: “δεν πρόκειται να φύγεις”» ανέφερε, αρχικά, ο ηθοποιός.

Γιάννης Λιγνάδης: Ο αδελφός μου έχει καταδικαστεί από το λαϊκό δικαστήριο

«”Ναι, πρόκειται να φύγω και δεν θα συνεχίσω” του είπα. Και μου απαντά: “Όχι δε κατάλαβες, ξέρω τι έχει συμβεί. Με πήραν τηλέφωνο οκτώ άνθρωποι και μου είπαν τι έγινε. Δεν θα σε αφήσω να φύγεις”. Στη συνέχεια, χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και μου είπε: “Δεν κατάλαβες καλά, θα κάτσεις εδώ και θα κάνεις αυτό που σου λέω”. Εγώ έβαλα τα κλάματα μπροστά του και του απάντησα: “Κύριε Κούρκουλε, δε θέλω. Δεν μπορώ, η καρδιά μου και η ψυχή μου δεν αντέχει”. Έχω περάσει πολλά πράγματα. Ο κύριος Λιγνάδης είναι μόνο η αρχή. Δεν μπορώ να παραδώσω τον εαυτό μου σε κάποιον που θεωρεί ότι είναι θεός γιατί έχω μόνο έναν» συμπλήρωσε συγκινημένος.

Πηγή: ethnos.gr