• 24 Ιουνίου, 2021

James Καφετζής: Γι’ αυτό στράφηκαν εναντίον μου στο Survivor

 James Καφετζής: Γι’ αυτό στράφηκαν εναντίον μου στο Survivor

Στην εκπομπή Love it προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο James Καφετζής, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor 4».

«Στην αρχή δεν ήμουν ο εαυτός μου. Σε συνδυασμό με την πείνα αυτό κλιμακωνόταν, μέχρι που κατάλαβα ότι πρέπει να το δεχτώ και να συμβιβαστώ. Όλα είναι στρατηγική για εμένα. Ακόμη και το ότι αποχώρησα θα λένε ότι το έκανα για να μου δώσουν έτσι το έπαθλο».

Μικρούτσικος για James Καφετζή: Η Ελλάδα της ανεργίας και της φτώχιας πανηγυρίζει

Παράλληλα, ο «πρίγκιπας Τζέημς» μίλησε για τη γνωριμία του με την Μαριπόζα, αλλά και για την κόντρα του με τον Αλέξη Παππά. «Όταν έφτιαξα την ομάδα είπα στον Νίκο να πάρουμε τον Αλέξη, αλλά να τον έχουμε από κοντά γιατί αν τσακωθούμε θα έχουμε θέμα. Πήγαμε στην παραλία και εκεί που δεν υπήρχαν κάμερες ξεκίνησε μια ένταση με τον Νίκο και έσπασε η όλη φάση. Ο Νίκος του ζήτησε να γίνει η συζήτηση στην καλύβα και εκείνος άλλαξε στάση».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν υπήρχε κάτι ερωτικό ανάμεσα στον Νίκο και την Άννα Μαρία, ο νεαρός πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε: «Δεν ίσχυε. Ήταν σαν να είμαστε μια αντροπαρέα με την Άννα Μαρία». Στη συνέχεια, ανέφερε ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα συνέχιζαν την παρακαταθήκη του Αλέξη Παππά, ενώ δεν έλειψαν και τα «καρφιά» για την Ελευθερία Ελευθερίου, τη Χριστίνα Κεφαλά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Πηγή: ethnos.gr