• 8 Δεκεμβρίου, 2021

J2US: Θύμα διάρρηξης ο Νίκος Κοκλώνης

 J2US: Θύμα διάρρηξης ο Νίκος Κοκλώνης

Άγνωστοι διέρρηξαν και έσπασαν το καμαρίνι του Νίκου Κοκλώνη στις εγκαταστάσεις όπου γυρίζεται το J2US.

Σημειώνεται ότι στις ίδιες εγκαταστάσεις στα Ολυμπιακά Ακίνητα βρίσκονται και τα καμαρίνια του The Voice, καθώς και το πλατό του Style Me Up.Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US έχει ένα μεγάλο καμαρίνι με πολλά προσωπικά αντικείμενα, όπου κάνει και επαγγελματικά ραντεβού και δεν το έχει απλά για να ετοιμάζεται για το σόου.

Οι διαρρήκτες γνώριζαν πολύ καλά τον χώρο, καθώς μπήκαν από το διπλανό καμαρίνι του κριτή του Voice, Πάνου Μουζουράκη, καθώς μεταξύ τους τα δύο καμαρίνια χωρίζονται με έναν καθρέφτη.

Ακρίτα: “Αληθεύει ότι κ. Βασιλακόπουλος έψαχνε ταίρι…”

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε:«Δεν περίμενα ότι θα έβλεπα μόλις ξυπνούσα στο κινητό μου ότι στη μέρα της πρόβας τζενεράλε μπήκαν στο καμαρίνι μου. Μπήκαν από την πόρτα που έχει αριστερά γιατί επικοινωνεί με τα καμαρίνια του The Voice. Έχουν πάρει αρκετά πράγματα, αλλά πάλι καλά που δεν έπαθε κανείς κάτι».

Tέλος, ο παρουσιαστής δήλωσε ότι αναμένεται να φανεί αν οι διαρρήκτες πήραν πολύτιμα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στο γύρισμα.