• 15 Ιουνίου, 2021

Ιταλία: Κατέρρευσε κινητή γέφυρα (video)

 Ιταλία: Κατέρρευσε κινητή γέφυρα (video)

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την Ιταλία, που δείχνουν μια κινητή γέφυρα να καταρρέει. Το βίντεο, που κάνει το γύρω του διαδικτύου, δείχνει τη γέφυρα «Pagliari» στην πόλη Λα Σπέτσια της βόρειας Ιταλίας να γκρεμίζεται. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες, καθώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν οχήματα πάνω σε αυτή.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, δεν κατέρρευσε ολόκληρη η γέφυρα αλλά ένα τμήμα αυτής, που ανοιγοκλείνει προκειμένου τα πλοία να διασχίζουν το σημείο.

Αξιωματούχος της περιοχής είπε πως, «η γέφυρα, πιθανότατα, άνοιξε για να επιτρέψει σε μια βάρκα να περάσει, αλλά όταν έκλεισε, κατέρρευσε λόγω της δυσλειτουργίας ενός εμβόλου του μηχανισμού της». Ωστόσο, τα ακριβή αίτια της κατάρρευσης θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες.

Άφωνους μας αφήνουν οι εικόνες από την Ιταλία, όπου δείχνουν μια κινητή γέφυρα να καταρρέει. Το βίντεο, που κάνει το γύρω του διαδικτύου, δείχνει τη γέφυρα «Pagliari» στην πόλη Λα Σπέτσια της βόρειας Ιταλίας να γκρεμίζεται. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες, καθώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν οχήματα πάνω σε αυτή.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, δεν κατέρρευσε ολόκληρη η γέφυρα αλλά ένα τμήμα αυτής που ανοιγοκλείνει προκειμένου τα πλοία να διασχίζουν το σημείο.