• 24 Ιουνίου, 2021

ΙΣΑ: Περίπου 35.000 rapid test από τις αρχές Μαρτίου στην Αττική

 ΙΣΑ: Περίπου 35.000 rapid test από τις αρχές Μαρτίου στην Αττική

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα rapid test, από τα εξειδικευμένα κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης», η οποία υλοποιείται με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΙΣΑ και Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής, οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν από τις 14 Μαΐου έως και χθες Παρασκευή 21 Μαΐου διενεργήθηκαν 3.783 rapid test, ενώ συνολικά από τις αρχές Μαρτίου που έχει ξεκινήσει η δράση, ο αριθμός των ελέγχων πλησιάζει τους 35.000.

Την τελευταία εβδομάδα οι κινητές ομάδες επισκέφτηκαν τις παρακάτω περιοχές: Αθήνα, Μαρούσι, Παλαιό Φάληρο, Περιστέρι, Μαρκόπουλο, Μεταμόρφωση, Γλυφάδα, Βύρωνας, Παλλήνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Πειραιάς, Κερατσίνι, Σπάτα και Πόρτο Ράφτη. Επιπλέον, μεταξύ των δομών που πραγματοποιήθηκαν test, συμπεριλαμβάνονται Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Λαϊκές Αγορές, κ.α..

Στο πλαίσιο των ελέγχων πραγματοποιούνται rapid test σε όλες τις Δομές της Περιφέρειας, σε συνεργασία με τους κατά τόπους αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες.