• 11 Μαΐου, 2021

Ηλίοπουλος σε Πελώνη: Θα μας πει ο κ. Μητσοτάκης ποιο είναι το κόστος της πλήρους κατάρρευσης της οικονομίας;

 Ηλίοπουλος σε Πελώνη: Θα μας πει ο κ. Μητσοτάκης ποιο είναι το κόστος της πλήρους κατάρρευσης της οικονομίας;

Απαντώντας στα όσα είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε πως, αντί να πει μια κουβέντα στους χιλιάδες εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, η κ. Πελώνη «το μόνο που κάνει είναι να επαναλαμβάνει τις ίδια στερεότυπα κάθε φορά».

«Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να απλώσει χείρα βοηθείας σε όλους αυτούς γι’ αυτό και αντιδρά σπασμωδικά, όταν το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες έχουν καταλάβει πως η κυβέρνηση φέρνει πιο κοντά την απορρύθμιση της εργασίας, ενώ δίνει βορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που τώρα ονομάζει ζόμπι, στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα» σημείωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Και τόνισε ότι το κόμμα του περιμένει την πρόταση του κ. Μητσοτάκη «για το ιδιωτικό χρέος, την ανύπαρκτη ρευστότητα στις επιχειρήσεις και το πτωχευτικό έκτρωμα, που διασφαλίζει μόνο χιλιάδες λουκέτα και βγάζει στο σφυρί την πρώτη κατοικία.

»Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα κατέθεσε μια συγκεκριμένη, άμεσα υλοποιήσιμη και κοστολογημένη πρόταση. Ο κ. Μητσοτάκης θα μας πει ποιο είναι το κόστος της πλήρους κατάρρευσης της οικονομίας, των χιλιάδων λουκέτων και των δεκάδων χιλιάδων απολύσεων που δρομολογεί, με την άρνηση του να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα στην οικονομία;»