• 30 Ιουλίου, 2021

Ηλιόπουλος: «Ο κ. Μητσοτάκης καλλιεργεί το διχασμό στην κοινωνία για να φορτώσει αλλού τη δική του αποτυχία στον εμβολιασμό»

 Ηλιόπουλος: «Ο κ. Μητσοτάκης καλλιεργεί το διχασμό στην κοινωνία για να φορτώσει αλλού τη δική του αποτυχία στον εμβολιασμό»

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÄÇÌÏÔÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ ÄÇÌÏÕ ÁÈÇÍÁÉÙÍ ÓÔÇ ÔÅ×ÍÏÐÏËÇ ÓÔÏ ÃÊÁÆÉ (EUROKINISSI/ ÃÉÁÍÍÇÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Για «προσπάθεια διχασμού της κοινωνίας προκειμένου να φορτωθεί στους πολίτες η αποτυχία της κυβέρνησης και στο μέτωπο του εμβολιασμού», κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Μια κυβέρνηση που είχε διακηρυγμένο στόχο να έχουμε οικοδομήσει ένα τείχος συλλογικής ανοσίας στο 70% αρχές του καλοκαιριού, όταν έχει πέσει 30% έξω, πρέπει να εξηγήσει ποιος ευθύνεται», ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος και πρόσθεσε: «Δεν γίνεται ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση να μην ευθύνονται ποτέ σε αυτή τη χώρα και μονίμως να ευθύνονται οι πολίτες».

Επανέλαβε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν με όρους κοινωνικής αλληλεγγύης» και υπογράμμισε ότι «αυτό που πρέπει σίγουρα να αποφύγουμε είναι να προκληθεί ένας μικρός ‘εμφύλιος’ μέσα στην κοινωνία, όπως δυστυχώς προσπαθεί να κάνει σήμερα ο κ. Μητσοτάκης…Τη στιγμή που στην Κεντρική Μακεδονία έχουμε πλήρως εμβολιασμένους πολίτες στο 36%, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει να στοχοποιεί όλους όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο ως ‘ψεκασμένους’, τότε δίνει την εντύπωση ότι για μια ακόμα φορά προσπαθεί να φτιάξει έναν εχθρό μέσα στην κοινωνία για να μετακυλίσει τη δική του αποτυχία».